Arka Sokaklar 555. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı!

Arka Sokaklar 555. bölüm 5 Haziran akşamı Kanal D ekranlarındaki yerini alırken diziy izleyemeyenler Arka Sokaklar 555. son bölümünü izleyenler de Arka Sokaklar 556. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını aramakta. Peki Arka Sokaklar 555. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 556. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberler 06.06.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arka Sokaklar 555. bölüm 5 Haziran akam Kanal D ekranlarndaki yerini alrken diziy izleyemeyenler Arka Sokaklar 555. son bölümünü izleyenler de Arka Sokaklar 556. yeni bölüm fragman yaynland m? sorularnn cevaplarn aramakta. Peki Arka Sokaklar 555. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 556. bölüm fragman yaynland m?

ARKA SOKAKLAR 555. BÖLÜM NELER OLDU?

Yllardr sevilerek izlenen dizi Arka Sokaklar 555. bölümünde neler oldu sorusu 5 Haziran akam yaynlanan son bölümü akabinde yantn buldu. Diziye dahil olan Fevzi isimli ahs dövülerek öldürülmütür. Olunun isiz kaldn söyleyen Fevzinin annesi olay aydnlatmaya yardm eder. ölümün arkasnda yasad dövü yaplan ve insanlarn canna kast eden bir çete olduu anlalr.

Hakan yasad çeteyi çökertmek üzere gittii gizli görevde skntl anlar yayor!

Erdi, stanbula kaçak yolcu getirmektedir. Yolculardan biri rahatszlanr ve Erdi onu hastaneye brakmak zorunda kalr. Bata Hüsnü olmak üzere ekip kamera görüntülerinden, Erdinin yine pis ilere bulatn örenir.

Bar isimli kurye Gazinin Yerine de servis yapmaktadr. Bar kaçarak evlenmitir ve kars hamiledir. Maddi zorluk yaamaktadrlar. Gazinin Yerinde, Mesutla tanr. Mesut, Barn hikayesinden etkilenmitir. Bar ciddi anlamda rahatszlanmtr ve olay medyaya yansr. Her yerde aranmaktadr.

Hakan ve Bahar o günden sonra köe kapmaca oynamaya balar. Devriyelerini birbirine denk getirmemeye çalrlar. Selin de durumun farkna varmtr. En sonunda ayn devriyeye denk gelirler. Bahar anlamlandramad bu yaknlamadan dolay oldukça agresiftir ve bunu Hakan kracak ekilde dile getirir.

Fevzi isimli adam dayak sonucu ölmütür. Adli Tpa annesi gelir. Gözya içinde olunun garson olduunu ve isiz kaldn söyler. Esmer lakapl spor salonu sahibi de oradadr. Bu olayn arkasnda yasad dövü yaplan ve insanlarn canna kast eden bir çete olduu anlalr. Esmer de onlarla balantldr. Ekibimiz bu olay çözmek için Hakan gizli göreve gönderir. Hakan dövümek isteyen adamlardan biri gibi aralarna karacaktr.

ARKA SOKAKLAR YEN BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 556. bölüm fragman heüz yapmclar tarafndan paylalmad. Dizinin 556. bölüm fragman yaynlanr yaynlanmaz haberimiz güncellenecek.

Ana Sayfaya Git