Aşk yeniden 16. Bölüm (son bölüm) 26 Mayıs- Zeynep şoka uğradı!

Gerek senaryosu gerekse de oyuncuların performansıyla izleyici kitlesini yayınlandığı her bölümde bir kat daha arttıran dizi Aşk Yeniden 16. Bölümde de yine izleyiciyi hem güldürdü hem ağlattı…

Haberler 26.05.2015 - 23:49 Son Güncelleme : 26.05.2015 - 23:49

Her Salı Fox Tvde ekrana gelen romantik komedi dizisi Aşk Yenidenin bu haftaki bölümü izleyiciyi hem güldürü hem hüzünlendirdi. Yıllardır annesinin öldüğünü zanneden Zeynep, gerçekte annesinin ölmediğini ve Meryem hanımın öz annesi olduğunu öğrenince şoka girer.

AŞK YENİDEN 16. BÖLÜMÜ İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Aşk Yeniden 16. yeni bölüm özeti :

Karadenizin eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüler. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dhil hepsi yeşilin büyüsüne kapılırlar.

Şevket Reis, dünürlerine memleketini gezdirip yetiştiği kültürü öğretmeye çalışırken Zeynep ve Fatihin öncülük ettikleri genç ekip de macera peşinde koşarlar.

Rize keşfi ve eğlence faslından sonra hepsi Rizeye asıl geliş amaçları olan çay toplama işine girişirler. Başta Şevket ve Fehmi olmak üzere Şekercizadeler ve Taşkınlar artık orta yolu bulmuş, anlaşmaya başlamışlardır.

Bu büyük aile için nihayet her şey yoluna girmiş gibi görünmektedir. Ancak Kara Meryemin memleketiyle vedalaşmak üzere Rizeye gelişi aile içinde dengelerin yeniden sarsılmasına neden olacaktır.

Ana Sayfaya Git