Aslı Enver Kardeşim Benim'den sevgilisi Murat Boz hakkında olay açıklamalarda bulundu

TV 8’in efsane programı O Ses Türkiye’nin karizmatik jürisi Murat Boz ile Kardeşim Benim filminde yakınlaşan ve bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Aslı Enver, ilişkisini sosyal medyada ilan etmeden önce Vogue Şubat sayısına verdiği röportajda çarpıcı bir itirafta bulunmuş. Güzel oyuncu Aslı Enver’in olay yaratan eski röportajı gündeme bomba gibi düştü.

Haberler 18.02.2016 - 18:07 Son Güncelleme : 18.02.2016 - 18:07

TV 8in efsane programı O Ses Türkiyenin karizmatik jürisi Murat Boz ile Kardeşim Benim filminde yakınlaşan ve bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Aslı Enver, ilişkisini sosyal medyada ilan etmeden önce Vogue Şubat sayısına verdiği röportajda çarpıcı bir itirafta bulunmuş. Güzel oyuncu Aslı Enverin olay yaratan eski röportajı gündeme bomba gibi düştü.

Aslı Enverin röportajı şu şekilde

Hiç aklımda yokken yaşadığım harika şeyler karşısında kendime hep şunu söylerim: Bu benim bir hayalim olabilirmiş ve şu anda gerçek oldu. Başıma gelen güzel şeyleri hayatın bana sürprizleri gibi kabul ediyorum. Bunun mutluluğu bir başka diyor.

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. Baba adı Cafer, anne adı Ayşe Nedretdir. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldakta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesini kazandıktan sonra İstanbula geldi.

Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde konserlerde vokal yaptı. 1998 yılında Milliyet Gazetesinin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümünü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümünde devam etti. Uzun bir süre Tarkannın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte.

Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında Aşkı Bulamam Ben isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Şarkı söylemeyi, yüzmeyi ve hayvanları çok seven Murat Boz, Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı.

Bunların yanı sıra McDonalds, İstikbal ve Kola Turkanın reklam müziklerinde seslendirme yaptı.

Murat Boz, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması Aşkı Bulamam Ben ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximumu yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinden, Altın Kelebek Ödüllerinden ve İstanbul FM Altın Ödüllerinden En İyi çıkış Yapan Erkek Sanatçı dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan Uçurumu yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şansı yayınladı. Albümdeki Para Yok, Özledim, Her Şeyi Yak, Sallana Sallana, Gümbür Gümbür ve Buralardan Giderim şarkılarını kliplendirdi, İki Medeni İnsan şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010da ikinci single çalışması olan Hayat Sana Güzeli yayınladı.

12 Nisan 2011de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011de ise albümünü piyasaya sürdü. Ardından albümdeki Hayat Öpücüğü, Geri Dönüş Olsa, Kalamam Arkadaş, Bulmaca ve Soyadımsın şarkılarını da kliplendirdi. Bu şarkılardan Geri Dönüş Olsa ve Kalamam Arkadaş resmi listelerin zirvesine yükselmeyi başardı. Murat Boz, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan Dance Mixi piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi Özledim şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı Geri Dönüş Olsa adlı eseri oldu.

Askerliğini bedelli olarak 2011 yılında yaptı.

10 Ekim 2011de Türkiyede yayınlanmaya başlanan yapımcılığını Acun Medyanın, sunuculuğunu Acun Ilıcalının yaptığı O Ses Türkiye programında 1. ve 2. Sezonda Jüri Üyeleri, Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz oldu. 16 Eylül 2013 tarihinde başlayan 3. sezonda ise Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş oldu.

Acun Ilıcalının hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiyenin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Eser Yenenler ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

Murat Boz, 10 Ekim 2008de Almanyanın Passau kentinde Alman vatandaşı olan menajeri Eliz Sakuçoğlu ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakırın ilçesi Hazroda Asliye Hukuk Mahkemesinde anlaşmalı olarak boşandı.

2014 yılında İnternet fenomeni Puccanın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen Hadi İnşallah adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı Kardeşim Benim adlı sinema filminde Burak Özçivit ve Aslı Enver ile birlikte başrolde oynadı.

O Ses Türkiyenin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Murat Boz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuzun ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Albümleri

2007 - Maximum

2009 - Şans

2011 - Aşklarım Büyük Benden

Filmleri ve Dizileri

2016 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2014 - Hadi İnşallah - Pucca (Pekmez) (sinema)

2012 - Kahraman İkili (Türkçe Seslendirme)

2007 - Hepsi1 (Şarkıcı) (TV Dizisi)

2004 - Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londrada ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türküdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiyeden Londraya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londrada okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londradan İstanbula taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesinin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında Hayat Bilgisi adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal Dde yayınlanmaya başlayan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. Aslı Enver,ında Kavak Yelleri adlı dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı.

2012 yılında yine baş rolde Suskunlar dizisinde oynadı. 2013 yılında da Kayıp dizisinde ve Tamam Mıyız? sinema filminde oynadı.

Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular.

Aslı Enver, 2014 yılında Bana Artık Hicran De adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Dizinin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almaktadır.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı Kardeşim Benim adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynadı.

Tiyatro Oyunları

Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri

2002 - Ayna (Kısa Film)

2002 - Uzay Sitcomu(TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi<(TV Dizisi)

2007 - 2011 - Kavak Yelleri(TV Dizisi)

2012 - Suskunlar(TV Dizisi)

2013 - Kayıp(Özlem Albayrak)(TV Dizisi)

2013 - Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

2014 - Bana Artık Hicran De (Hicran Eyüpoğlu)(TV Dizisi)

2015 - Mutlu Ol Yeter Mutlu Ol Yeter (Zeynep) (TV Dizisi)

2016 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

Burak Özçvit Kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesinden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve gelecek vadeden seçilmiştir.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Daha sonra mankenliği bırakmış, Uğurkan Erezin ajansında cast olarak çalışmaktadır.

Daha sonra 2005te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Ardından da Best Model of The Worlde katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da Eksi 18 adlı dizisinde genç komiser Muratı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal Dde yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibetin yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. Star Tvde yayınlanan İhanet Dizisinde rol aldı.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl adlı yabancı diziden den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide çetini canlandırmıştır. 2011den beri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

Burak Özçivit, İngilizce biliyor. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan hoşlanıyor.

2013 - 2014 yılları arasında Yapımcısı Timur Savcı, yönetmeni çağan Irmak olan ve Reşat Nuri Güntekinin aynı adlı eserinden üçüncü kez uyarlanan çalıkuşu dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Begüm Kütük oynadılar.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren Aşk Sana Benzer adlı sinema filminde Burak Özçivit başrolde olarak, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı Kardeşim Benim adlı sinema filminde Murat Boz ve Aslı Enver ile birlikte baş rolde oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TVde gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saralın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün oynadığı Kara Sevda adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri

Yapımcı (1) 2015 - Aşk Sana Benzer (Sinema Filmi)

Oyuncu

2015 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2015 - Kara Sevda (Kemal) (TV Dizisi)

2015 - Aşk Sana Benzer (Ali)(sinema filmi)

2013 - 2014 - çalıkuşu (Kamran) (dizi)

2011 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)

2010-2011 - Küçük Sırlar (çetin Ateşoğlu)

2010 - İhanet (Emir)

2008-2009 - Baba Ocağı (Güven)

2008 - Zoraki Koca (Ömer Özpolat)

2007 - Musallat (Suat)

2006 - Eksi 18 (Murat)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır