Atalay Demirci tutuklandı!

Komedyen oyuncu Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında tutuklandı.

Haberler 06.08.2016 - 17:47 Son Güncelleme : 06.08.2016 - 17:47

Komedyen oyuncu Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Demirci, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine getirildi.

Savcılık sorgusunun ardından, terör örgütüne üye olma suçundan tutuklanmasıyla Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Demirci, tutuklandı.

Demircinin, sosyal medya hesabından, FETÖnün elebaşı Fetullah Gülene yakınlığıyla bilinen eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür ve basketbolcu Enes Kanterle yazışmaları ortaya çıkmıştı.

Atalay Demirci ifadesinde,Enes Kanter, Hakan Şükür ile yazıştığını, bu kişilerle ara sıra görüştüğünü söyledi.

Fetullah Gülen ile tanıştığını da kabul eden Atalay Demirci, Tanıdığım abiler, Fetullah Gülen ile tanıştığımda bana Sen özel bir insansın, hoca efendi seni sevmiş, yoksa görüşemezdin dediler diye konuştu.

(Vatan)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır