ATV Yeter son bölüm ! Yeter dizisi hangi gün? Psikolojik baskının sınırlarının yaşandığı Yeter Aylin, artık Yeter dedi

Ekranlarda henüz yer alan Pelin Karahanlı başrolüyle Yeter, perşembe akşamları Kösem Sultan'ı sollayacağa benziyor.Aile içi şiddet konusunda psikoloji sınırlarını zorlayan Yeter yeni bölüm fragmanı yayılandı mı? Aylin ve Yekta'nın çocukları Duru, ortadan kaybolduktan sonra 5. bölümünde bulundu mu? Yeter son bölüm izle seyret!

Haberler 31.01.2016 - 20:01 Son Güncelleme : 31.01.2016 - 20:01

Ekranlarda henüz yer alan Pelin Karahanlı başrolüyle Yeter, perşembe akşamları Kösem Sultanı sollayacağa benziyor.Aile içi şiddet konusunda psikoloji sınırlarını zorlayan Yeter yeni bölüm fragmanı yayılandı mı? Aylin ve Yektanın çocukları Duru, ortadan kaybolduktan sonra 5. bölümünde bulundu mu? Yeter son bölüm izle seyret!

Aylin kızını ve oğlunu tam kaçırmk isterkn, Yektnın onları kaçackları yere glmesi hr şyi alt üst eder. Yektayı hiçe sayarak yine de kaçmya çalışır. Ancak hiç beklemediği bir olay lur. Duru kçırılır. Bir yndan Aylin kızının kaçırılmasıyla harap olurken, diğer yndan Ykta da Aylinden geçmişte kendine yaşattıklarındn dlayı hesap sorar.

Selçukun öldürülmesiyle harap olan Handan, geçmişte yaptıklarının hesabını ödemek ve tüm gerçekleri açıklamak için gözü kararmış bir şekilde karakola gider. Filiz tam kaçacakken polislrin otogara gelip onu bulmasıyla her şeyi anlatmaya karar verir. Urs is Handanı aramaktadır. Yektanın asıl planı Ayline yardım edenleri bulmaktır v bunun için güvndiği tek insan kardeşidir.

Heyecanlı dakikaların yaşndığı son bölümün ardından hayranları şimdi de dizinin bir sonraki bölümünd neler olack merak etmeye başladı. 5. Bölümün yayınlanmasından henüz dakikalar geçmesine rağmn 6. bölüm fragmnı ne zman yayınlanacak soruları gelmeye başladı. İşte Yeter dizisinin sabırsızlıkla beklnen 6. Bölüm fragmanı ile ilgili detaylar

Yayınlanan ilk bölümünden itibaren birçk izleyiciyi kendine hayran bırakan Yeter dizisi 5. Bölümüyle 28 Ocak Perşembe kşamı ekranlara geldi. Yayınlanan 5. Bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

Nefes kesen dakikaların yaşandığı beşinci bölüm il yin tüm izleyicilri kendin hayran bırakan dizinin yeni bölüm fragmanı çok yakında yayınlanacak. Yayınlanan hr bölümü ile nefes kesen olaylara şahit lduğumuz dizinin bakalım yeni bölümünde neler olacak?

Yeter, ilk bölümü 31 Aralık 2015 tarihinde atvde yayınlanan dramatik televizyon dizisi.

Pelin Karahan - Aylin Harmanlı

Yurdaer Okur Yekta Harmanlı

Fatih Koyunoğlu - Zafer

Selen Domaç - Filiz

Wilma Elles - İdil

Osman Albayrak - Coşkun

Korel Cezayirli - Uras

Ayşin Yeşim çapanoğlu - Handan

Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru

Erdoğan Kapısız - Şevket Baba

Cansu Kurgun - Ada

Mustafa Mert Koç - Mert

Deniz Özmen - Dr.Selçuk

Tolga Evren - Yılmaz Doğan Can Sarıkaya - Kaan

Eliz Neşe çağın - Duru

Ana Sayfaya Git