Bade İşçil'den Malkoç Süalp'in kardeşine son dakika davası!

Show TV’de başlayıp ATV’de biten efsane dizi Ezel’in güzel oyuncusu Bade İşçil, boşanmak üzere olduğu eşi iş adamı Malkoç Süalp’ın ikiz kardeşi Tarkan Süalp ile mahkemelik oldu. Duruşmada hazır bulunan güzel oyuncu Bade İşçil, Tarkan Süalp’e “Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak” ve “Sesli, yazılı veya görüntülü hakaret” suçlamasıyla dava açtı.

Haberler 22.01.2016 - 10:35 Son Güncelleme : 22.01.2016 - 10:35

Show TVde başlayıp ATVde biten efsane dizi Ezelin güzel oyuncusu Bade İşçil, boşanmak üzere olduğu eşi iş adamı Malkoç Süalpın ikiz kardeşi Tarkan Süalp ile mahkemelik oldu. Duruşmada hazır bulunan güzel oyuncu Bade İşçil, Tarkan Süalpe Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak ve Sesli, yazılı veya görüntülü hakaret suçlamasıyla dava açtı.

İş adamı Malkoç Süalp ile ayrılacakları haberleri ile gündeme bomba gibi düşen Bade İşçil, Süalpin ikiz kardeşi olan Tarkan Salpe dava açtı. Tarkan Süalpe suçundan 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis isteniyor.

İstanbul 48inci Asliye Ceza Mahkemesinde önceki gün görülen duruşmaya Bade İşçil hazır bulunurken Tarkan Süalp katılmadı.

Malkoç Süalpin ikiz kardeşi olan Tarkan Süalpten şikayetçi olan ise Ezel dizisi ile gönüllere taht kuran sarışın oyuncu Bade İşçil Sosyal medyada, evimin adresi sanık tarafından deşifre edilmiştir. Boşanmada suçlu benmişim gibi göstermeye çalışılması nedeniyle şikayetçiyim dedi. Mahkeme, Tarkan Süalpin ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi.

Ana Sayfaya Git