Bahar 7. Bölüm 2. Fragmanı izle | Rengin diyince neden rengin atıyor

Salı akşamlarının izlenme rekortmeni dizisi Bahar’ın 7. Bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Bahar’ın 6. Bölümünde Timur’un Rengin’e teselli vermesini gören Evren’in dizinin 7. Bölümünde nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar’ın 7. Bölümünde neler olacak?

Haberler 26.03.2024 - 12:43 Son Güncelleme : 26.03.2024 - 12:43

Show Tvnin bu sezon başlayan Demet Evgarın başrolünü üstlendiği Baharın 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin bu akşam yayınlanacak 7. Bölümünde Timuru zor zamanlar bekliyor. Evrenin Timura ikide bir Rengini sorması Timuru strese sokar.

RENGİN DİYİNCE NEDEN RENGİN ATIYOR

Evren, Timur, Bahar ve arkadaşının toplandığı akşam yemeğinde Baharın Timura söyledikleri Timuru terletiyor.

Hem günlük hem de haftalık izlenme oranlarında birinci olan Baharın Aziz Uras ve Sereni öpüşürken yakalaması neşelendirdi.

Kocası Timura karşı içindeki kırgınlığı atamadığını da belirten Bahar Ameliyattan sonra Timuru affedemiyorum.. repliğiyle de altını çizdi.

Her geçen gün kendine olan güveni artan Baharın ilerleyen bölümlerde daha da güçlenerek artık ipleri eline alması bekleniyor.

BAHAR 6. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Parla, Umayın çantasına hepsini altüst edecek bir resim bırakmıştı. Rengin ve Timur, Parlanın planlarına engel olmaya çalışırken, Timurun son dakika aileyi yemeğe götürmesi Parlanın planlarını boşa çıkarttı. Renginin hep kaçtığı babası hastaneye gelir! Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengine yardımcı olmaya çalışır. Aziz Uras, Doruk ve Serenle yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evrenle hem de Timurla konuşur.

BAHAR 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN İZLE

BAHAR 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE

Ana Sayfaya Git