Bahar 8. Bölüm fragmanı | Rengin kurtulacak mı? Bahar, gerçekleri öğrendi

Bahar dizisinin 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyting birinciliğini bırakmayan Bahar’ın 8. Bölümü de izleyici ve takipçileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin 8. Bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

Haberler 26.03.2024 - 23:51 Son Güncelleme : 26.03.2024 - 23:51

Bahar 8. Bölümde Baharla Timur arasındaki gerilim tırmanırken Timurun annesini de korku sarmaya başlar.

Bu arada Evrenin Bahara bakışlarını gören Sevda da Evrenin Bahara aşık olduğundan emin olmaya başlar.

Timurun Umayın resim merakına verdiği tepkiyle beraber kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Rengin trafik kazasından kurtulabilecek mi?

Parla gerçek babasının Timur olduğunu öğrendi, bundan sonra Timura nasıl yaklaşacak?

Timur Parlanın gerçek kızı olduğunu öğrenince ne yapacak?

Baharın oyuncu kadrosuna 7. Bölümden itibaren katılan Rüzgar karakterine hayat veren Deniz Sarıkaşın rolü de Baharda ilginç olayları doğuracak.

Tüm bunların cevabı 2 Nisanda yayınlanacak Baharın 8. Bölümünde

BAHAR 7. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar 7. Bölümde Evren ve Timurun Bahar için karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. Baharın Aziz Uras ve Sereni yakalaması, eğlenceli anlara sahne oldu. Timuru affedemiyorum ameliyattan sonra sözleriyle içindeki kırgınlığın altını çizen Bahar; gün geçtikçe kendinden emin, güçlü bir kadına dönüşeceğinin sinyallerini verdi. Rengin ise babasının ölümünün ardından yas tutarken kendini kaybeder.

Renginin kardeşi Selimin Parlaya açıkladığı gerçeğin üstüne Bahar da Parlanın annesinin Rengin olduğunu öğrenir.. Tüm bunlar olurken Rengin trafik kazası geçirir ve arabası takla atar.

Neslihan Yeşilyurtun yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ayça Üzümün kaleme aldığı dizide Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Ana Sayfaya Git