Bahar Candan Murat Boz İtirafı 'Büyüyeceğim avukat olacağım, abimdir'

Bahar Candan Murat Boz birlikteliği hakkında açıklamalar yaptı. Abisi olduğunu açıklayan Candan, ailesinin bu dedikodular sonrasında perişan olduğunu açıkladı

Haberler 10.05.2017 - 14:46 Son Güncelleme : 10.05.2017 - 15:18

te Beniz Stilim yarmas ile ünlenen Candan kardelerden Bahar candan geçtiimiz gün Murat Boz ile yaad kaçamak akabinde gündeme çkmt.Ve snrasndada herkes Bahar Candan kimdir diye aramaya balamt. O gece neler yaand bilinmez Candan kardeler Eser Yenenler ve Murat Boz taraflarndan an an açklamalar yapld. Öte yandan Murat Boz Asl Enver ayrlnn da sebebinin o gece olduu ala gündemdek yerini korumakta.

BÜYÜYECEM AVUKAT OLACAIM

Günlerdir ablas Nihal Candanla bireikte magazin gündeminden dümeyen Bahar Candan, Büyüyeceim ve avukat olacam. Beni de biraz düünsünler. Justin Biebere am. Hiçbir Türk erkeinin elini bile tutmuyorum. Ablam ve ablamn en yakn arkadayla birlikte dondurma yemeye gitmitik. 19uncu yam yayorum, küçüüm ve söylenenler çok ar. Eitimime ve aileme zarar veriyorlar. çok üzgünüm, alayacam. Onlar ablamn bile abileri, bizim için çok deerliler, hepsine sayg duyuyorum. nsanlar çok üzerime geliyor. Lütfen büyümeme ve okul hayatma izin verilsin. Bu kadar küçük dütüümü hatrlamyorum. Annem, babam, ablam ve ben perian haldeyiz. çok küçüüm ve avukat olacam. Lütfen kimse geleceime zarar verecek açklamalarda bulunmasn. Herkes elini vicdanna koysun ifadelerini kulland.

Bir yarma programyla adn duyuran, konuma tarz ve alamasyla çok konuulan isimlerinden biri olan yarmac Bahar Candan 1988 ylnda dodu. Yarmacnn daha önceki sezonlarnda yaran, ayrca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candann kz kardeidir. Aslen Mersinli olan ancak stanbulda yaamn sürdüren Bahar Candan, Eitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etmektedir. vana Sert, Nur Yerlita ve Kemal Doulunun yapt te Benim Stilimin 2016 sezonunda da yer alan yarmac, te Benim Stilimde finale kadar çkmay baaran ancak birincilii son anda kaçran iddial yarmac, stil iddiasn devam ettirebilmek adna yarmaya tekrar katld.

Bahar Candan Dondurma Gibisin isimli arks ve alama ekliyle sk sk gündeme geliyor. arky ilk olarak te Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin admlarla ilerliyor.

Ana Sayfaya Git