Barış Arduç ile Gupse Özay el ele

Deliha filmi ile büyük yankı uyandıran güzel sanatçı Gupse Özay ve Deliha filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı karizmatik oyuncu Barış Arduç, Show TV’nin efsane eğlendirme programı Güldür Güldür’ün komedyen oyuncusu İrem Sak’ın doğum gününe el ele katıldı.

Haberler 11.02.2016 - 16:10 Son Güncelleme : 11.02.2016 - 16:10

Deliha filmi ile büyük yankı uyandıran güzel sanatçı Gupse Özay ve Deliha filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı karizmatik oyuncu Barış Arduç, Show TVnin efsane eğlendirme programı Güldür Güldürün komedyen oyuncusu İrem Sakın doğum gününe el ele katıldı.

Geçtiğimiz haftalarda zatürre teşhisi konan Star TVnin efsane dizisi Kiralık Aşkın karizmatik oyuncusu Barış Arduç, gecenin sonunda sağlık durumuyla ilgili soruları yanıtladı. Hürriyetten Behlül Aydının haberine göre

Verem olduğu yönünde de dedikodular çıkan oyuncu oyuncu Barış Arduç açıklamalarda bulundu.

Karizmatik oyucu Barış Arduçun açıklamaları şu şekilde

Yok, zatürre gibi bir şeydi ama geçti gitti. çok şükür atlattık, şu an iyiyim dedi.

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde anne babası çalışmak için İsviçreye gittiklerinde İsviçrede ailesinin orttur. Arnavut kökenli anne babası İsviçrede emlakçılık yapmaktaydı. Baba tarafı Fatsa, anne tarafı Artvinlidir. Onur Arduç adında abisi ve Mert Arduç asında kardeşi vardır. Barış Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcükte, ortaokulu Boluda okudu. Lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbula gelerek ortaöğrenimini İstanbulda tamamladı. Liseden sonra Kayseride spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbula geri döndü.

Bark ve futbol sporlarıyla ilgilenmekte ve fotomodellik ve dublaj çalışmaları da yapmaktadır. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak İstanbul Şilede 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Ayla Algan ile tanıştıktan sonra Ekol Dramada kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Sadri Alışık Tiyatrosunda teatral eğitim de aldı. Oyunculuk kariyerine, 2011 yılında Ömür Gedikin Paramparça adlı klibi ile ilk adımını attı.

2014 yılında yapımcılığını Necati Akpınarın yaptığı Deliha sinema filminde Cemil karakterini canlandırırken, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Zeynep çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran ve Jeyan Mahfi Tözüm ile birlikte oynadı.

Barış Arduç, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TVde yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakterini canlandırdı.

Barış Arduç, 2014 yılından beri oyuncu Gupse Özay ile birliktedir.

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2015 - Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)

2015 - Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)

2014 - Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)

2014 - Deliha (Cemil)(Sinema Filmi)

2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)

2012 - 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)

2011 - Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)

2011 - Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)

2011 - Pis Yedili (TV Dizisi)

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmirde doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. çerkez kökenlidir. İsminin anlamı canımın içi demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema, Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekandın kursuna katıldı.

Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, çocuklar Duymasın ve İzmir çetesinin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Showun skeçlerini yazmaya başladı.

Arkadaşlarıyla Psikolog adlı skeçler çekmiştir. Gülse Birselin de onun Youtubeda o videolarından birini izleyip Yalan Dünyanın kadrosuna aldı. Bu sayede de Yalan Dünya dizisinde kendine bir yer bulmuştur. Bu dizide Nurhayat karakterini canlandırmaktadır. Makineli tüfek gibi konuşması ve peltekliğiyle zihinlerde yer etti.

Gupse Özay ağabeyi Betal Özay ile ortak bir yapım şirketi kurdu.

Gupse Özay, Kanal D!de yayınlanan Rekorlar Dünyasıadlı programda sunuculuk yaptı.

Boş zamanlarında DVD (korku filmi ) izler, psikiyatri hakkında kitaplar okuyor ve resim yapıyor.

Ödülleri

2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 3.Antalya Televizyon Ödülleri

2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri

Filmleri

2012 -2013 - Yalan Dünya

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.coma link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır