Bayhan sahnede bayanlarla iken gelin Hanife adeta çıldırdı

Zuhal Topal'la nın gelin adayı Hanife, sevgilisi Bayhan'ı sahnede görünce bir de bayanların yoğun ilgisine şahit olunca adeta krize girdi.

Haberler 14.11.2016 - 16:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zuhal Topallann adndan en çok konuulan gözde çifti BAyhan ve Hanife taraflarnda kskançlk krizlleri bu kere gündeme dütü. Reytinglei zorlamak adna bir kurgu olduu iddia edilen hatta Bayhann para alyor dedirten iddialarna karlk ak tam gaz devam etmekte iken geçtiimiz gün arkc verdii konserinde adeta ne yapacan ard. Gelin aday Hanife kskanktan adeta krize girdi. Taksim Meydannda kurulan 10uncu Sahaflar Festivalinde sahne alan popstara gösterilen youn ilgi sevgilisini kskançlk krizine soktu.

HANFE çILDIRDI

2003 ylnda düzenlenen Popstar yarmasyla dikkti çeken Bayhan Gürhan, son dönemde katld izdivaç programyla gündemde. Ünlü arkc, son olarak Taksim Meydanna kurulan 10uncu Sahaflar Festivalinde sahne ald.

Türk müziinin sevilen pop arklarn seslendiren Popstar Bayhana cokulu bir kalabalk elik etti. arklara elik etmekle yetinmeyen izleyiciler, bir ara sahneye çkp Bayhan ile selfie çekildi.

Katld izdivaç programnda talip olduu Hanife ile programdaki dier gelin ve damat adaylar da Bayhan izlemek için yerini ald. Bayhann kadn hayranlaryla yaknln gören Hanifenin, moralinin bozulduu gözlendi.

HAYRANLARIYLA FOTORAF çEKTRD

Festival kapsamnda çeitli etkinlik ve gösterilerin sergilendii alternatif sahnede Türk müziinin sevilen pop arklarn seslendiren Popstar Bayhana cokulu bir kalabalk elik etti.

Ana Sayfaya Git