Behzat Ç. başlama tarihi hakkında nihai karar verildi

Behzat Ç.'nin başlama tarihi ile ilgili yapımcılar ve başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama yapıldı

Haberler 08.11.2016 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Behzat ç. ne zaman balayacak sorusu bugünlerde en çok aranan konu olmuken, dizinin kanal da çok soruluyor. Geçtiimiz sezonlarda var olan ve izleyici kitlesinin çok olduu efsane dizi, yeni seonda ekranlarda olaca iddialarna dizinin barol oyuncusu ve yapmclarndan açklamalar geldi. Erdal Beikçiolunun dizisinin yeni kanal hakknda açklamalr ve detaylar

BEHZAT ç. BALAMA TARH

Oyuncu Erdal Beikçiolu bir dönem televizyon ekranlarnn en sevilen dizilerinden olan Behzat ç.nin yeniden çekileceini söyledi. Hürriyet yazar Cengiz Semercioluna konuan Erdal Beikçiolu, Behzat ç.yi de ocak aynda tekrar çekeceksiniz deil mi? sorusuna Niyetimiz var. Kanal Dnin dijital platformu Blu TVyle bu konuyla ilgili konuuyoruz. Onlar da çok heyecanl, biz de çok heyecanlyz, izleyici de. Umarm telifiyle ilgili bir sknt olmaz. Ben oynamaktan keyif alrm yantn verdi.

Onlar da çok heyecanl, biz de çok heyecanlyz, izleyici de. Umarm telifiyle ilgili bir sknt olmaz. Ben oynamaktan keyif alrm.

Behzat ç. karakteri sevilmeyecek karakter deil ahane ve çok da güzel yazlm bir karakter. Bir roman uyarlamas olduu için detaylar çok fazla olan bir karakter. O yüzden o sularda yüzmek ahaneydi.

Yeni bölümlerinin henüz nerede yaynlanaca açklanmayan Behzat ç., star TV ekranlarnda 3 sezon yaynlanm ve 96.bölüm sonunda final yaparak ekranlara veda etmiti.

Daha sonra Behzat ç. Ankara Yanyor isimli dizinin devam olan bir film 1 Kasm 2013te vizyona girmiti.

Ana Sayfaya Git