Beni Affet Son 910. Bölüm -(Kemal ve İnci boşanıyor)

Star TV’nin meşhur ve en uzun soluklu pembe dizisi Beni Affet’te heyecan tüm hızıyla sürüyor. Beni Affet 910. Bölüm 10 Şubat Çarşamba günü ekranlarımıza konuk oldu. Hanımların beş çayı keyfini süsleyen Beni Affet son 910. Bölüm izleyemeyenler için derledik. İşte Beni Affet 910. Bölüm (son bölüm) izleme fırsatı.

Haberler 10.02.2016 - 19:37 Son Güncelleme : 10.02.2016 - 19:37

Tam 910 bölümdür devam eden ve hiç bitmeyecekmiş gibi gözüken efsane pembe dizi Beni Affet son bölümüyle hayranlarını yine ekranlara kilitledi. İnci ve Kemalin boşanma noktasına geldiği Beni Affet 910. Bölüm izlemek isteyenler haberimizdeki linke tıklayabilir.

Beni Affet 910. Son bölümünde; Merakla beklenen ve istenen Kemal ile İncinin boşanma günü gelmişti artık. Lakin, Kendisinden boşanmak istemeyen İncinin son dakikada bir sürpriz yapmasından kuşkulanan Kemal, acaba yaşanacak olanları tahmin edebilme gücüne sahip miydi? Mahirle arasında yaşanan geçmişin hesaplaşması ağır gelen Neriman, bu yükün altından kalkabilecek mi? Sedatın Azize yaptığı teklifi reddetmesi üzerine, şirkette kendisinin çalışmak istediğini söyleyen Eylül işe başlar. Feride ve Eylüle imaj yenileten Sedatın, Ferideye karşı olan hisleri günden güne artmaktadır. Cüneyt, kötü günler geçiren Muratın da şirkette işe başlaması konusunda öneride bulunur.

BENİ AFFET 910. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 10 ŞUBAT İZLE

Ana Sayfaya Git