Berkay Şahin'in avukatı, Arda Turan hakkında dilekçe verdi

Ünlü futbolcu Arda Turan ile sanatçı Berkay arasında yaşanan olaya ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Berkay Şahin'in avukatı Ayşegül Mermer, futbolcu Arda Turan'ın tutuklanması için savcılığa dilekçe verdi.

Haberler 15.10.2018 - 15:55 Son Güncelleme : 15.10.2018 - 15:59

Avukat Mermer dilekçesinde, Arda Turann Genel güvenliin kasten tehlikeye sokulmas, Sözlü taciz, Silahla tehdit ve Ruhsatsz silah tama ve bulundurma suçlarndan tutuklanmas için savcla talepte bulundu. Mermer, çünkü profesyonel bir sporcu elinde silahla hastaneye geliyor, silah saa sola atyor. Sonra müvekkilimin eline tututuruyor ve öfkesine yenik düüp silah ateliyor. Bu suçlarn hiçbirisi kabul edilemez dedi.

çalayandaki stanbul Adalet Sarayna gelen Berkay ahinin avukat Ayegül Mermer, soruturmay yürüten stanbul Cumhuriyet Basavcl Ailenin Korunmas ve Kadna Kar iddetin Önlenmesi Bürosu Savclna dilekçe sundu. Avukat Mermer, Arda Turann tutuklanmas için talepte bulundu. Adliye çknda görüntülenen avukat Ayegül Mermer, Bugünkü geli sebebim Arda Turann tutuklu yarglanmas, talepte bulunduk ilemi olduu suçlardan dolay. Silahla tehdit, genel güvenlii kasten tehliye sokmak, ruhsatsz silah bulundurma ve sözlü taciz suçlarndan tutuklu yarglanmasn talep ettik. Az önce dilekçemi verdim. Bekleyeceiz iddianamenin hazrlanmasn dedi.

TAZMNAT DAVASI HAZIRLIK AAMASINDA

Tazminat talebinde bulunup bulunmadklarna yönelik soruya avukat Mermer, Maddi ve manevi tazminat konusunda hazrlk aamasnda. Hesap uzmanlar bütün sözlemeleri ne kadar kayb olduunu ne oldu bunlar hepsini aratrp belirleyip açlacak, hazrlk aamasnda u an diye yant verdi.

BU SUçLARIN HçBRS KABUL EDLEMEZ

Avukat Mermer, Biz batan beri tutuklu yarglanmasn istemitik. Tutuklu yarglanmalyd, bu olmad için de itirazmz yaptk. Az önce söylediim sebeplerden üpheli Arda Turann tutuklu yarglanmas gerekiyor. çünkü profesyonel bir sporcu elinde silahla hastaneye geliyor, silah saa sola atyor. Sonra müvekkilimin eline tututuruyor ve öfkesine yenik düüp silah ateliyor. Bu suçlarn hiçbirisi kabul edilemez eklinde konutu.

TANIKLAR DNLENYOR

Soruturma sürecinin sorulmas üzerine ise avukat Mermer, Yani burada bir silahla tehdit, kasten genel güvenlii tehlikeye sokmak suçu, ruhsatsz silah tamak bulundurmak suçu ve sözlü taciz olaylar vardr. Tüm bunlardan yarglanmasn talep ettik. Bir ksm dinlendi, halen ifadeler alnmakta. Burak Ylmazn ifadesi alnd. Aslnda bu ifade basna da yansd, görmedim vesaire gibi ifadesi var. Bizim tanklarmz dinlendi. dedi.

MÜVEKKLLERM BÖYLE BR OLAYLA TÜRKYE GÜNDEMN MEGUL ETTKLER çN çOK ÜZGÜNLER

Berkayn durumun iyi olduunu belirten avukat Ayegül Mermer, Müvekkillerim Türkiye gündemini böyle bir olayla megul ettikleri için çok üzgünler. Kald ki burada hiçbir kusuru olmayan hamileliinin son aylarnda olan bir bayan var. Gönül isterdi ki o, bu aylar huzur ve sükunet içerisinde geçirsin. Bu durumda adlarnn geçmesinden de tabii ki çok rahatsz ve üzgünler diye konutu.
Ana Sayfaya Git