Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? - Beyaz Show Kanal D'de 21. doğum yılını kutlayacak,

Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? 21 yıllık yayın hayatını bu hafta tamamlayacak olan Beyaz Show bu hafta adeta doğum gününü kutlayacak.

Haberler 30.11.2017 - 21:20 Son Güncelleme : 30.11.2017 - 23:08

Beyaz Show 1 Kasm konuklar kimler? 21 yllk yayn hayatn bu hafta tamamlayacak olan Beyaz Show bu hafta adeta doum gününü kutlayacak. 6 Aralk 1996 senesinden bu yana Kanal D ekranlarnda olan Beyaz Show, yarn akam (1 Kasm) konuklar belirlendi. Beyaz Show bu hafta ’Aile Arasnda’ filminin kahramanlarna yer vrdi. Aile Arasnda filminin barol oyuncular Gülse Birsel, Erdal Özyaclar, Engin Günaydn, Derya Karada, Fatih Artman ve Ayta Sözeri ile birlikte Funda Arar yer almakta. Beyaz Show 1 Aralk 2017 Cuma akam canl yaynla saat 23.45’te Kanal D’de!

Kanal D ekranlarnda sunuculuunu Beyazt Öztürk’ün yapt Beyaz Show yarn akam yine ekranlara gelecek. Beyaz Show 1 Kasm konuklar kimler? SORUSUNUN cevab her hafta cuma günü ulamadan yantn bulmakta iken, Beyaz Show’da geride braktmz hafta Kardeim Benim 2 filminin barol oyuncular Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pnar Deniz konuk oldu. Beyazt Öztürk’ün sezon sonunda emekli olaca ve Beyaz Show’u brakaca günün en çok konuulan haberi olmutu. Beyaz, bu iddialara canl yaynda yine kendi tarzyla cevap verdi. Beyaz, Burak Özçivit’in barolünde oynad ‘Kara Sevda’ dizisinin Emmy ödülü almasna ramen Amerika’ya ödülü almaya gidememesini kafaya taknca olanlar oldu. Burak Özçivit’i özel bir teknikle Emmy Ödül Töreni’ne montajlayan Beyaz, stüdyoda kahkaha tufanna neden oldu. Kanal D’nin en çok izlenen yapmlarndan ‘Vatanm Sensin’ dizisinde Pnar Deniz’in herkesten frça yedii sahneler izleyenleri gülme krizine soktu. Leyla Feray hem güzellii hem de zarifliiyle izleyen herkesin beenisini kazand.

Beyaz Show 1 Kasm konuklar kimler? sorusu bu hafta da netik kazandktan sonra Beyaz Show’un geçmii hakknda aratrma yaptk. Bir kafede kulak misafiri olduu konumay tweet olarak yaynlayarak bir ihaneti gün yüzüne çkaran Ömer Demir’in yaadklar, stüdyoda ve ekran banda bulunan herkesi güldürdü.

BEYAZ SHOW HAKKINDA

Ömer Karacan’n kurduu Radyo Klas’tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu stanbul’a dütü. Burada, Gece Tavuu adl programla profesyonel yayncla balad ve geni bir dinleyici kitlesi oluturdu. Yine Karacan tarafndan, 1995’te kurulan Number One TV’ye geçen Öztürk’ün yldz burada parlad. Webcam araclyla stüdyodan, Beyaz adyla canl yayn yapmaya balad. Programnda yüzü görünmeden, karanlk bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90’l yllarn ortalarnda, kariyerinde radyoculukla balayan bu süreç, televizyon programlar ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV’de geçirdii uzunca bir zamandan sonra, baka bir televizyon program için Kanal 6’ya geçti. Ancak, Öztürk’ün 1996 ylnda Kanal D’ye geçmesi ile birlikte Beyaz Show adl talk-show programn sunmasyla birlikte ülke çapnda tannmtr ve 6 Aralk, 1996 tarihinde programnn ilk bölümüyle ilk konuklar Hande Ataizive o günlerde Atv’de Gece Kuu adl talk-show’u sunan Okan Bayülgen’di. Beyaz Show, komedi ve elence unsurlarn da içermesiyle Türk halk tarafndan büyük beeniyle karland. Programda ksa film tadnda skeçler çekmitir ve programa telefon ile balanmak mümkündür. Ayrca telefonla programa katlan ünlüler de olmutur. Best Model of Turkey ve yetenek yarmalar birincileri programa çkartlmtr. Stüdyo yaklak 50 kiilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kii konuk alnyordu ya da en fazla üç kii konuk alnyordu. Gelen ünlülere absürt akalar da yapmaktadr.

Ana Sayfaya Git