Beyaz Show 25 Kasım Cuma bu hafta konukları bu hafta yok mu?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show, bu hafta 25 Kasım Cuma akşamı büyük bir şok yaşattı. Geçen Hafta Berlin'de başlayan show programı ile ilgili detaylar haberimizde

Haberler 24.11.2016 - 21:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta Berlinde balayan Beyaz Show yllara damgasn vuran bir yenilik ile izleyicilerinin karsna çkt. Canl yayn her hafta bir ehirde gerçekletirerek formatn deitiren Beyazt Öztürkün sunumu ile balayan show programnda 25 Kasm Cuma konuklarnn kim olduu ve bu hafta nereden yaynlanaca konusu çok merak edildi. Ancak seyre bakan izleyicilerinin bu hafta programn olmadn görmesi ile büyük bir merak daha ald ban gitti. Beyaz Show bu hafta program akndaki yerini almad ama neden bu hafta yok?

BEYAZ SHOW 25 kASIM VAR MI?

Geçtiimiz hafta çk sevilen bir bölümü ile svenleriyle Berlinde buluan Beyaz Show, bu hafta ki ayn aknda yok. Ama Beyaz Show2un neden olmad da çok merak konusu. programn yeni bölümü 2 Aralkta ekranlarda olacak. Bu nedenle yeni bölüm konuklar belli olmad.

BEYAZ SHOW GEçEN HAFTA ÖZET

Yeni sezonunu muhteem bir bölümle balangç yapan Beyaz Shown ilk bölümünde Hakan Altun, Telefonun Banda ile stüdyoya giri yapnca Berlinde adeta yer yerinden oynad. Beyaz ve Ayla çelikin birlikte seslendirdii yln düeti Badat, dinleyen herkesin yine kulann pasn sildi. Yln en hareketli arklarna imza atan Simge San, söyledii birbirinden güzel arklarla stüdyoda ve ekran bandaki herkesi elendirdi. Beyazn hazrlad Birbirine Benzeyen Ünlüler bölümü, izleyen herkesi güldürdü. Gecenin sürprizini ise Serenay Sarkaya yapt. Telefonun Banda arksn söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi.Ben Bilmem Eim Bilir yarmasnn fenomen çifti Esra ve Sabit imek, hem günlük hayatlarn hem de programda yaadklarn anlatrken stüdyoda kahkaha tufan koptu. Geçtiimiz hafta Yln En yi çk Yapan Solisti ödülünü kazanan Eypio Burak King, Günah Benimarksyla Türkiyedeki izleyicilerden sonra Berlinde bulunan izleyicilerin de gönlünü kazanm oldu.

Beyaz Show sunuculuunu Beyazt Öztürk ün yapt, 6 Aralk 1996dan beri Cuma geceleri Kanal Dde canl yaynlanan talk-show programdr.

Ömer Karacann kurduu Radyo Klastan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu stanbula dütü. Burada, Gece Tavuu adl programla profesyonel yayncla balad ve geni bir dinleyici kitlesi oluturdu. Yine Karacan tarafndan, 1995te kurulanNumber One TVye geçen Öztürkün yldz burada parlad. Webcam araclyla stüdyodan, Beyaz adyla canl yayn yapmaya balad. Programnda yüzü görünmeden, karanlk bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90l yllarn ortalarnda, kariyerinde radyoculukla balayan bu süreç, televizyon programlar ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TVde geçirdii uzunca bir zamandan sonra, baka bir televizyon program için Kanal 6ya geçti. Ancak, Öztürkün 1996 ylnda Kanal Dye geçmesi ile birlikte Beyaz Show adl talk-show programn sunmasyla birlikte ülke çapnda tannmtr ve 6 Aralk, 1996 tarihinde programnn ilk bölümüyle ilk konuklar Hande Ataizi ve o günlerde Atvde Gece Kuu adl talk-showu sunan Okan Bayülgendi. Beyaz Show, komedi ve elence unsurlarn da içermesiyle Türk halk tarafndan büyük beeniyle karland. Programda ksa film tadnda skeçler çekmitir ve programa telefon ile balanmak mümkündür. Ayrca telefonla programa katlan ünlüler de olmutur. Best Model of Turkey ve yetenek yarmalar birincileri programa çkartlmtr. Stüdyo yaklak 50 kiilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kii konuk alnyordu ya da en fazla üç kii konuk alnyordu. Gelen ünlülere absürt akalar da yapmaktadr.

Beyazt Öztürk (d. 12 Mart 1969, Bolu), ksaca Beyaz olarak bilinen, Türk sunucu, ovmen, televizyon ve radyo programcs, arkc, oyuncu.

Aslen Artvinli olanBeyazt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Boluda, memur bir ailenin ikinci olu olarak dünyaya geldi. Baba tarafndan Gürcü aslldr

Ömer Karacann kurduu Radyo Klastan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu stanbula dütü. Burada, Gece Tavuu adl programla profesyonel yayncla balad ve geni bir dinleyici kitlesi oluturdu. Yine Karacan tarafndan, 1995te kurulan Number One TVye geçen Öztürkün yldz burada parlad. Webcam araclyla stüdyodan, Beyaz adyla canl yayn yapmaya balad. Programnda yüzü görünmeden, karanlk bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 1990l yllarn ortalarnda, kariyerinde radyoculukla balayan bu süreç, televizyon programlar ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TVde geçirdii uzunca bir zamandan sonra, baka bir televizyon program için Kanal 6ya geçti. Ancak, Öztürkün adnn ülke çapnda bilinir hale gelmesinin nedeni olan asl program, günümüzde de halen yaynlanmakta olan Beyaz Showdur. Bir talk-show niteliinde olan programn ilk konuklar, Hande Ataizi ve Okan Bayülgendi. Beyaz Show, komedi ve elence unsurlarn da içermesiyle Türk halk tarafndan büyük beeniyle karland. lk olarak 1996 ylnda Kanal Dde yaynlandktan sonra 2000-2002 yllar arasnda yoluna Star TVde ekranlara gelen program, 2003 ylnn ilkbaharnda eski kanalna dönmütür.

Öztürk, birçok televizyon kanalnda farkl türlerde programlar da sundu. TRT 1de 5+1 ans Topu programnnn yan sra bir dönem Kanal Dde Aileler Yaryor adl yarma programn ve güncel konular üzerine sohbet türünde NTVde 2006 ylnda Kadir çöpdemirle Biri Bana Anlatsn ile CNN Türkde Meral Okay ile birlikte Nas Yani? adl programlar sundu. Bu arada ilk göz ars olan radyoculuktan vazgeçmeyerek, Best FM ve Radyo Dde çeitli programlar yapmaya devam etti. 2009 ylnda Yetenek Sizsiniz Türkiye yarmasnn jüri üyesi Hülya Avarn ayan krmasnn ardndan yakn dostu Acun Ilcalnn özel istei üzerine sadece bir bölümde jüri üyesi olarak yer ald.

1997 ylnda, yapmcln Atf Ylmazn üstlendii, Haluk Bilginer ve Türkn orayn barollerini paylat Nihavend Mucize adl filmde oynayarak, sinema sektöründe de yer almaya balad. 2005 ylnda, O imdi Mahkum adl filmdeki rolünün ardndan, yine ayn yl, Haluk Bilginerle birlikte barollerini oynad Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?filminde, oyunculuk yeteneini tam olarak sergileme frsat buldu. Bu filmdeki performansyla, Sadri Alk adna düzenlenen sinema ödüllerinde, En yi Erkek Oyuncu dalnda ödüle layk görüldü. Kanal Dde 2002de yaynlanan Biz Size Ak Olduk adl dizide Cem rolüyle ve 2004te yaynlanan Karm ve Annem dizisinde Levent rolüyle ekranlarda karmza çkt. 2005 ylnda Candan Erçetin ile beraber Yldzlarn Altnda müzikal tiyatrosununun barolde yer ald.

Televizyon çalmalarnn yan sra 1999 ylnda Beyaz Türküler adl bir de türkü albümü çkard. Birçok reklam ve müzik klibinde oynamasnn yannda, Aktüel dergisinde, Kardan Adam adn verdii köe yazlar yazmtr.

Üniversite yllarnda heves ettii radyo program sunuculuundan, modern kültürün yeni elence stillerinden biri haline gelen stand-upçla ve oradan televizyon ekranlarna sçrayan ilginç bir kariyere sahip olan Öztürk; ironik bir biçimde r harfini telaffuz edememesine ramen program sunuculuu yapm ve beklenilenin aksine oldukça büyük ilgi görmütür. Elence ve komedi unsurlarna arlkl olarak yer verdii talk-showunu yllardr sürdürmekte ve popüler kültürün bir parças olmasna ramen, deimeyen çizgisiyle Türk halkndan büyük beeni toplamaktadr. Sahne ve televizyon yaamnn balangcndan beri adnn ksaltlm hli Beyaz kullanmaktadr. Ayrca Okan Üniversitesi Danma Kurulu üyesidir.

Ana Sayfaya Git