Beyaz Show haftaya (18 Kasım) yepyeni formatı ile başlayacak konukları

Efsane show programı Beyaz Show bomba gibi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Peki ya Beyazıt Öztürk ne zaman ekranlara çıkacak. Ve değiştiği iddia edilen show formatındaki değişiklikler de haberimizde

Haberler 12.11.2016 - 01:10 Son Güncelleme : 12.11.2016 - 01:25

10 yl akn süredir ekranlardaki yerini alan Beyaz Show, geçtiimiz sezon da bir çok badireleri atlatm ve kimse de program ykmay baaramamt. Yaz sezonuna gelen Show program hakknda bitecek, yayndan kaldrlacak gibi iddialar ortaya atlsa da Beyazt Öztürk ve yapmclar bitmeyeceinin kesinliinden her frsatta bahsetmilerdi. Hatta formatn byük deiiklikler olacann idda edilemesi akabinde de herkes balama tarihi hakknda daha da heyecanlanmt. Yeni sezon da henüz ekranlarda görüntülenmemesi de bittii konusunda kafalarda soru iareti brakrken, Kanal D ekranlarnda son dakika yep yeni fragman yaynland. Bakacak olursa Öztürkün sunumu ile Beyaz Show bu sene daha çok izleyici kapasitesi hakim olacak ve Cuma akamlarnn yine vazgeçilmezi olacak. 18 Kasm Cuma akam ekranlarda olacak program namna yakr ekilde 20. ylna özel paylamlar le startn verecek.

BEYAZ SHOW EFSANES GER DÖNÜYOR

20. yla özel formatta yayn yapacak Beyaz Showun yeni sezon ilk bölümü 18 Kasm Cuma akam yaynlanacak. lk bölümün konuklar da belli oldu.

LK KONUKLAR BELL OLDU

Yeni sezonun ilk konuklar Hakan Altun, Ayla çelik, Serenay Sarkaya, Simge San, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit. Beyaz Showun Berlindeki konuklar ise Cem Ylmazn yapmcln üstlendii Deli Ak filmine konuk oyuncu olarak dahil olan Hakan Altun, Nejat ler ile birlikte rol aldklar ve sinemadaki ilk barolü olan kimizin Yerine filminin çiçeki Serenay Sarkaya, M M arks ile dillerden dümeyen Simge San, Beyazt Öztürk ile düet yapt Badat arks ile dikkatleri üzerinde çeken Ayla çelik, Günah Benim arksyla listelerde hzla yükselen Eypio, Geni Aile: Her Türlünün güzel oyuncusu Özge Ulusoy ve Ben Bilmem Eim Bilir yarmasndan tandmz Esra ile Sabit.

Beyaz Show 18 Kasmda kendi gününde saat 23.30da Kanal Dde!

STÜDYOYA BAIMLI DEL

Beyaz Show, 20. yla özel formatyla yepyeni bir yola çkacak. Yllardr seyircilerini stüdyoda arlayan Beyazt Öztürk, bu sefer sevenleriyle baka ehirlerde buluacak. Böylelikle Beyaz Show dünya turuna çkm olacak. 18 Kasm günü ilk yayn yaplacak Beyaz Showun çekilecei ehirler öyle:

3 Ekim: Hannover

7 Ekim: Azerbaycan

14 Ekim: Düsseldorf

15 Ekim: Viyana

21 Ekim: Antwerp

23 Ekim: Berlin

29 Ekim: Melbourne

30 Ekim: Sidney

9 Aralk: Zürih

11 Aralk: Stuttgart

Ana Sayfaya Git