Bir Şafak Sezer efsanesi Türk Malı Star TV'de geri dönüyor

Show TV'nin efsane dizisi Türk Malı, ne zaman başlayacak. Şafak Sezer efsanesi olan Türk Malı oyuncu kadrosu ve çekimleri ile ilgili detaylar merak ediliyor

Haberler 03.05.2017 - 17:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

7 sene evveli Show TV ekranlarnda karmza çkan Türk Mal sevenlerini ekranlar bana kilitlemi ve herkes dizinin yayn akndan kaldrlmasna çok üzülmütü. afak Sezer, Mehmet Ali Erbilin barollerini paylat Türk Mal çok ksa sürede sevenleri ile tekrardan bulumaya hazrlanyor. Sadece Star Tv ekranlarnda yaynlanaca bildirilen Türk Mal ne zaman balayacak sorusu da merak ediliyor. Peki Türk Mal ne zaman balayacak?

TÜRK MALI GER DÖNÜYOR

Türk Mal dizisi yeni oyuncu kadrosu ile ekranlara dönmeye hazrlanyor. afak Sezerin can verdii Erman Kuzu karakterinin bandan geçen komik olaylarn ele alnaca dizide, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anl lter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan engül, lke Korkmaz ve Buse Narc gibi ünlü isimler de rol alacak.

çEKMLER BALAYACAK

çekimlerine 8 Mays Pazartesi günü balanacak olan dizinin, ne zaman yaynlanaca ise henüz açklanmad. Öte yandan dizinin sevilen karakterlerinden Erman Kuzunun dizideki ei rolünü oynayan Binnur Kayann olup olmayaca henüz netlik kazanmad. Binnur Kayann ismi, dizinin oyuncu kadrosu bölümünde yer almyor.

Ana Sayfaya Git