Bizim beğenmediğimiz dizi Amerika’da!

Türkiye'de izlenmediği ve reyting rekorlarına yenik düştüğü için yayın hayatı sonlandırılan Kurt Seyid ve Şura dizisi Amerika'da İspanyol kanalında yayınlanacak.

Haberler 30.04.2015 - 13:43 Son Güncelleme : 30.04.2015 - 13:43

Kurt Seyit ve Şura adlı dizi Amerika çapında İspanyolca yayın yapan Mundo Fox TVde yayın hayatına başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullahın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura adlı dizi İspanyolca yayınlanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullahın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura adlı dizi Amerika çapında İspanyolca yayın yapan Mundo Fox TVde yayınlanmaya başladı.

Dizinin afişleri Los Angeles, Miami gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullahın başrollerini paylaştığı dizinin afişleri Los Angeles, Miami gibi Amerikanın büyük şehirlerinde yerini aldı. Nermin Bezmenin aynı adlı romanından uyarlanan ay yapımın dizisi ABDde Prime Timede yayınlanan diziler arasında reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor.

Türkiyede 21inci bölümde ekrana veda eden Kurt Seyit ve Şura, Amerika çapında İspanyolca yayın yapan Mundo fox tvde yayınlanmaya başladı. Kanal, Muhteşem Yüzyılın ardından diziyi nisan başında Sura Seyit - Amor en Guerra olarak ekrana getirdi.

Ana Sayfaya Git