Bu hafta 7 film vizyona girecek

Jodie Comer, Matt Damon ve Ben Affleck'in başrollerinde oynadığı "Son Düello" izleyici ile buluşacak.

Haberler 15.10.2021 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL - Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 2si yerli 7 film vizyona girecek.

Ridley Scottun yönetmenliini yapt, barollerinde Jodie Comer, Matt Damon, Adam Driver, Ben Affleck ve Clare Dunnenin oynad Son Düello izleyici ile buluacak.

Dram türündeki filmin senaryosunu Amerikal oyuncu, yönetmen ve Oscar ödülü sahibi senarist Ben Affleck, Matt Damon ve Nicole Holofcener birlikte kaleme ald.

ABD yapm film, Yüz Yl savalarnn ortasnda erkeklerin her alanda var olan gücünü, adaletin krlganln ve gerçein nda tek bana ayakta durmaya kararl bir kadnn gücünü ve cesaretini anlatyor.

- Venom: Zehirli Öfke 2

Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris ve Stephen Grahamn barollerinde oynad Venom: Zehirli Öfke 2 aksiyon ve macera tutkunlarnn ilgisini çekmeye aday.

Tom Hardynin canlandrd gazeteci Eddie Brockun Venom ile ilikisini sürdürdüü devam filmi, ilk filmin jenerik sonras sahnesinde görülen Woody Harrelsonn canlandrd Cletus Kasady ile Naomie Harrisin hayat verdii Shriekin Venom ile mücadelesini odana alyor.

Andy Serkisin yönetmenliini üstlendii filmin senaryosu ngiliz senarist, oyuncu ve televizyon yapmcs Kelly Marcel imzas tayor.

- Cadlar Bayram Öldürür

David Gordon Greenin yönettii Cadlar Bayram Öldürür ezeli düman Michael Myers kz Karen ve torunu Allyson ile birlikte tuzaa düürüp ölüme terk eden Laurienin, ölümden yine kaçmay baaran Michael Myers alt etme çabasn anlatyor.

Korku ve gerilim sahneleriyle öne çkan filmin oyuncu kadrosunda Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle ve Dylan Arnold gibi isimler yer alyor.

- Fanteziler

David Foenkinos ile Stephane Foenkinosun birlikte yönettii, Denis Podalydes, Suzanne Clement, Mathys Barbedette ve Pauline Clementin oynad Fransz yapm Fanteziler komedi severlerle buluacak.

- Fate

Kazuto Arainn yönetmenliini yapt haftann animasyon filmi Fate gezgin övalye Bediverenin maceralarn anlatyor.

- Ceberruh

Bura Kekikin yönetti Erkan çelik, Hülya Diken, Ouz Özta, Meriç Akay ve Bar Baktan oynad haftann yerli korku filmi Ceberruh bir yl önce vahet içeren bir olayn yaand bölgede kamp tatili yapan 5 arkadan hikayesini konu alyor.

- Hep Yek 4: Bela Okuma Altan

Ula nan Torun, Önder Açkba, Yldrm Memiolu, Serdal Genç ve afak Sezerin barollerinde yer ald Hep Yek 4: Bela Okuma Altan, yerli komedi merakllarn sinema salonlarna çekmeye amaçlyor.

Özgür Bakarn yönetmenliini üstlendii yap önceki filmlerin izinden giden hikaye örgüsünü devam ettiriyor.

Ana Sayfaya Git