Bu hafta 9 film vizyona girecek

Anthony Hopkins ve Olivia Colman'ın başrolünde oynadığı Florian Zeller'in filmi "Baba" izleyici ile buluşacak.

Haberler 17.09.2021 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema solanlarnda bu hafta 2si yerli 9 film vizyona girecek.

En yi Erkek Oyuncu ve En yi Uyarlama Senaryo olmak üzere Oscarda iki dalda ödül alan Florian Zellerin filmi Baba izleyici ile buluacak.

Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell ve Olivia Williamsn barollerinde oynad film; ya ilerlemesi ve kz Annenin srarlarna ramen tek bana yaamakta direnen Anthonynin yalanma, demans gibi deneyimleri tecrübe ediini ele alyor.

Ölümcül Labirent: ampiyonlar Turnuvas

Logan Miller, Taylor Russell, Isabelle Fuhrman, Indya Moore ve Holland Rodenin rol ald Ölümcül Labirent: ampiyonlar Turnuvas, gerilim merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

Adam Robitelin yönetmen koltuunda oturduu film; kendilerini ölümcül bir labirentin içerisinde hapsedilmi bir ekilde bulan alt kiinin hayatta kalma mücadelesini anlatyor.

Senaryosu Will Honley, Maria Melnik, Daniel Tuch ve Oren Uziel imzas tayan filmin hikayesi Christine Lavaf ve Fritz Bohma ait.

Patron Bebek 2: Aile irketi

Tom McGrathn yönettii ve Jeff Goldblum, James Marsden, Alec Baldwin ile Ariana Greenblattn seslendirdii animasyon film Patron Bebek 2: Aile irketi yeni bir macerayla izleyicinin karsna çkacak.

lk filmin merkezinde yer alan Tim ve Ted Templaton kardelerin birer yetikin olduklar dönemi anlatan serinin ikinci filmi; yetikin yaam srasnda birbirinden uzaklaan iki kardei yeniden bir araya getiren olaylar etrafnda dönüyor.

Belal Karakol

Joe Carnahann yönetmenliini yapt Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss ve Alexis Loudern oynad Belal Karakol aksiyon sahneleriyle öne çkyor.

Senaryosunu Kurt McLeod ve Joe Carnahann birlikte kaleme ald yapm, küçük bir kasabadaki polis merkezinde; profesyonel bir katil olan Bob Viddick, akll çaylak polis Valere Young, iki yüzlü bir dolandrc olan Teddy Murretto ve ne zaman ne yapaca belli olmayan psikopat tetikçi Anthony Lamb arasnda yaananlar konu ediniyor.

Karanlktaki çlk

Lucas Sarquiz, Jimena Frontera, Chucho Fernandez ve Clara Kovacicin barollerinde oynad Diego Savignanonun yönetmenliini yapt Karanlktaki çlk, genç bir Youtubern, Dark Webin derinliklerine erimesi sonras bandan geçenleri anlatyor.

Kimetsu Orkestras Konseri

Tokyo Filormonik Orkestrasnn Hirofumi Kuritann orkestra efliinde gerçekletirdii ve Nami Nakagawa ile Maiko Katagirlin vokalistlik yapt animasyon film Kimetsu Orkestras Konseri beyaz perdede yer alacak.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba hikayesinin yeniden hatrlatld bu özel konserde animeden görüntüler, Tokyo Filarmonik Orkestrasnn canl müzii eliinde sinema izleyicisinin beenisine sunulacak.

Elmalar

Christos Nikounun yönettii ve Aris Servetalis, Sofifa Georgovassili, Anna_Kalaitzidou ile Argyris Bakirtzisin oynad Elmalar Baka Sinema datmyla vizyona çkarlacak.

Dünyann çeitli yerlerindeki film festivallerinde çok sayda ödüle layk görülen ve Yunanistan tarafndan Oscara aday gösterilen yapmn konusu özetle öyle:

Ani bellek yitimine sebep olan gizemli bir salgn, dünyay etkisi altna almtr. Aris, geçmiini hatrlamayan ve herhangi bir yaknna ulalamayan hastalara yeni birer kimlik kazandrma amaçl program kapsamnda tedavi görmeye balar.

Amac Olmayan Grup

Ali Tanrverdinin yönettii haftann yerli komedi filmi Amac Olmayan Grupun barollerinde Sarp Bozkurt, Ali Barkn, Naz çala Irmak ile Gamze Karaduman oynuyor.

Film, orta snfa mensup çetin ailesinin tek ve hayatta hiçbir amac olmayan olu Onurun deiim sürecini, babas ve toplumla olan ilikisi üzerinden anlatan yeni nesil bir komedi olarak beyaz perdeye tanacak.

Azubel

Fatih Gülaydnn yönettii haftann korku filmi Azubel, paranormal olaylarn gerçekletii belirtilen bir eve hapsolan iki gencin, yalnz olmadklar bu evden çkmaya çalmalarn konu ediniyor.

Ana Sayfaya Git