Burcu Çetinkaya aşiret gelini oldu, türbanı taktı!

Burcu Çetinkaya geçen seçimlerde bağımsız aday olan Fatih Mehmet Bucak ile Şanlıurfa’da sürpriz bir şekilde nikah kıydı! Ünlü rallici aşklarının geçen yıl başladığını açıkladı..

Haberler 27.09.2015 - 11:08 Son Güncelleme : 27.09.2015 - 11:08

Şanlıurfaya Yüksek Lisans yapmak için giden ünlü rallicinin, haziran seçimlerinde Şanlıurfadan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucakla evlendiği ortaya çıktı.

Hürriyetin haberine göre, Yüksek lisansını Harran Üniversitesinde tamamlamak üzere 1,5 yıl önce Şanlıurfaya yerleşen Burcu çetinkaya, hayatının aşkını da orada buldu.

7 ay önce bir arkadaşı vasıtasıyla Fatih Mehmet Bucakla tanışan çetinkaya, sürpriz şekilde evlilik kararı aldı. çetinkaya ve Bucak, geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikh masasına oturdu.

RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Mehmet Fatih Bucak, Adalet Partisinde milletvekilliği yapan merhum Mehmet Celal Bucakın oğlu. 1968, Siverek doğumlu olan Bucak, ekonomist ve aynı zamanda Urfanın önde gelen işadamlarından biri.

Geçmişte iki dönem Şanlıurfayı TBMMde temsil eden babasının izinden giden Mehmet Fatih Bucak, haziran seçimlerinde Şanlıurfadan bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimler öncesinde Türkiye gazetesi için milletvekili adaylarıyla görüşen Burcu çetinkaya, Mehmet Fatih Bucakla da röportaj yapmıştı.

Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışan Burcu çetinkaya, bayanlar kategorisinde lider durumda.

Kaynak:Milliyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır