Çağatay Ulusoy'un idolü Deli Yürek'miş: "İzleyip tribe giriyorum"

Türkiye’nin Best Model’lerinden en yakışıklısı olarak görülen Çağatay Ulusoy Leyla Lydia Tuğutlu ile yeni film hazırlıklarına devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Kazakistan’da yayınlanan Astana TV ile bir röportaj gerçekleştirdi. Çocukken Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlunu beğeniyle izlediğini söyleyen Çağatay Ulusoy, “Ondan aldığım gazla tavırlara giriyordum” ifadelerini kullanması dikkatleri çekti.

Haberler 13.07.2015 - 17:41 Son Güncelleme : 13.07.2015 - 17:41

Medcezir dizisinden sonra Leyla Lydia Tuğutluyla başlayacağı yeni sinema filmi için hazırlık yapan çağatay Ulusoy Kazakistanın Astana TV kanalıyla röportaj yaptı.

ADINI FERİHA KOYDUM

Üç yıl önce oynadığı Adını Feriha Koydum dizisinin Kazakistanda ilgiyle izlenmesinden sonra Ulusoy, hayranları için İstanbulda soruları yanıtladı. Dizide canlandırdığı Emir karakterini anlatan Ulusoy, Yaşına göre kendiden olgundu. Emir bana da olgunluk kattı dedi. Ulusoy çocukluğunda ise Kenan İmirzalıoğlunun hareketlerini yaptığını söylerken, çocukken Deli Yürek dizisi vardı. Kenan ağabeyi beğenerek izliyordum. Ondan aldığım gazla tavırlara giriyordum şeklinde konuştu.

MUCİZELERE İNANIRIM

Mucizelere inanır mısınız? sorusuna oyuncu, 2009 yılında Hıdırellez zamanında Best Model yarışmasında ilk 20ye kalmıştım. Annemde o zaman, İstediğin bir dileği kağıda yaz demişti. Bende kağıda Best Modelde iyi derece almak ve ilerde iyi dizide oynamak istediğimi yazdım.Sonra kadife keseye koyup, gül ağacına bıraktım. Adını Feriha Koydum dizisinin ikinci sezonunu çekerken annem, dilek kağıdını bulup getirdi. Gözlerim doldu. Bu mucizeydi dedi.Şöhretin bir şey ifade etmediğin belirten Ulusoy, Şöhret hiçbir şey ifade etmiyor. Kötü eleştirileri çok dikkate alırım. Eleştiriye açığım diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır