Çağla Şikel'in evlilik hayali olmadığının garantisini verse de kız çocuk hayallerinden vazgeçmedi

Çağla Şikel Hülya Avşar'ın sunumu ile yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programında Emre Altuğ ve geçmişi ile alakalı açıklamalarda bulundu. Ünlü manken Çağla Şikel'in Emre Altuğ itirafı ise çok konuşuldu Asla Boşanmak istemezdim diyen Şikel'in açıklamaları ve detayları

Haberler 06.05.2017 - 14:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü manken çala ikel geçtiimiz akam Hülya Avarn program Bir Hülya Avar Sohbetinin konuu idi. Bu sezon balayan ve ilk olarak Acun Ilcalnn davetli olduu Bir Hülya Avar Sohbeti her hafta farkl bir konuk edinmesi ile gündeme tanrken, Rüzgar Erkoçlarn programa davet edildii bölüm de çok konuuldu. Bir Hülya Avar Sohbetinin 5 Mays programl konuu çala ikel, hakknda bilinmeyenler dahil evlilii ve çocuklar ile ilgili çok candan itiraflarda bulunmutu. Star Tv ekranlarnn en çok izlenilen programlarnda olan Hülya Avarn sunumuyla gerçekleen programda çala ikelin en çok eski ei Emre Altuu anlatrkenki karesi dikkat çekti. imdiki aklm olsa boanmazdm, booanmak istemezdim diyen ikel, ikinci kere bir aile kurma iddialarna da samimiyetle yant verdi.

HAYALM YOK

Star TVde yaynlanan Bir Hülya Avar Sohbeti programna katlan 38 yandaki güzel, Belki de bu yolda yalnz devam etmeye karar verdim. Emre çok iyi bir insan. Onunla evlendiim için hiç piman deilim. Hayatlarmza ayr olarak devam etmek istedik. Daha mutlu olacam düündüm ve yalnz yürümeyi tercih ettim. Problemlerimizin altndan kalkamayacamza karar verdik. Asla ve asla boanmak istemezdim ama böyle ksmetmi. Bunun yanl bir karar olduunu düünmeden yine beraber yürüyoruz. Açkças ikinci aile kurma hayalim de yok ifadelerini kulland. Hülya Avarn Nasl bir erkek istersin? sorusuna da içtenlikle cevap veren çala ikel, hayat hakknda merak edilen sorular samimiyetle yantlad.

GEçTMZ DÖNEMDE SICAK BAKTIINI TRAF ETMT

Emre Altu ile evliliinden Kuzey ve Uzay adnda iki olu olan çala kel kz çocuu istedii için yeniden evlenmeye scak baktn açklad.Hürriyette yer alan habere göre, 37 yanda olduunu ve aka kaplarn kapamadn belirten kel, Hayatta en çok istediim ey bir çocuk sahibi daha olmak dedi.Güzel manken, ki olum var. Ama bir kz çocuk annesi olmann özlemini çekiyorum. Srf bu yüzden evlenmeyi düünüyorum. Tabii evlilik zor! Bayldm için deil ama çocuk için tekrar evleneceim dedi

çALA KEL HAKKINDA

çala ikel, 2 Ocak 1979, stanbul doumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman ikel Adanaldr, babas ise Karsl Azerbaycan Türklerindendir.

lkokula stanbulda 1985 ylnda Ahmet Hamdi Tanpnar lkokulunda balad. çala ikel daha sonra ilkokul 4. snftan itibaren stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarnda bale eitimi ald.

1993te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarn Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yllar arasnda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarnda Lise örenimine devam eden çala ikel, 1997den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarnda Yüksek Lisans eitimi alan çala kel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar örenimine devam ettii yllrda Atatürk Kültür Merkezinde sözlemeli personel olarak çeitli çocuk oyunlar ve müzikallerde rol ald.

Rol ald oyunlardan bazlar Fndkkran Balesi, Külkedisi, Sihirbaz Oz, Yedisi birden, Arn Mal Alan, olarak sralanabilir.

1996 ylnda oynad Odessia (Odesa) adl filmle sinemaya adm att.

1997 ylnda Miss Turkey yarmasnda birinci oldu. Bu birinciliin ardndan eysel adalarndaki Miss World 1997 güzellik yarmas ile Europes Queen Of Beauty seçilerek dünya dördüncüsü ödülünü ald.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan çala ikel; televizyonda program sunuculuu dizi oyunculusu olarak da çalt.

Özellikle Miss Worldle birlikte 1997- 2003 tarihleri arasnda Fransa da Zeki Triko, Amerika, Almanya, Hong Kong, Rusya, Yunanistan, sviçre ve Msr da defilelerde bulundu.

Yurtiçi ve yurtdnda pek çok defileye katlan ikel; 2002 ylnda mankenlik mesleinin yan sra Müjdat Gezenin yazp yönettii Tri Peypirs Kabaresinde oyuncu ve dansç olarak yer ald.

Daha sonraki yllarda2004 ylnda Tv de yaynlanmaya balayan yaklak 3 yl devam eden Cennet Mahallesi dizisinde görev alan çala ikel bir yandan da Atv de yaynlanan Dansa Var msn? yarma programnda sunucu olarak çalt.

Avrupa yakas isimli dizide de rol ald. Daha önce 2000 ylnda Zehirli çiçek adl dizide ve 2008de Görgüsüzler dizisinde oynamt.

2008 ylnda televizyonda sunulan llede Roman Olsun yarma programnda Alian, Müjdat Gezen, Melek Baykal ve Hüsnü enlendiriciyle beraber program sundu.

2000 ylnda manken Bozok Gören ile birlikte oldu.

2012 ylnda Bugün Ne Giysem adl yarma programnda Hakan Akkaya, vana Sert, ve Özge Ulusoyun da bulunduu jüride görev yapt.

9 Austos 2008 da arkc Emre Altu ile evlenen çala ikel, 2015 senesinde boanmtr. Bu evliliinden Hüseyin Kuzey ve Uzay Tuncer (d.1 Mart 2012) adnda iki erkek çocuu olmutur.

Filmleri :

1996 Odessia (Odesa)

2008 Görgüsüzler (Sultan)

2004-2007 Cennet Mahallesi (Sultan)

2007 Avrupa Yakas (Melek)

2000 Zehirli çiçek

Bugün Ne Giysem

Ana Sayfaya Git