Çanakkale'de Türkan Şoray'ın ikizi herkesi şaşkına çevirdi!

Dünyalar güzeli efsane oyuncu Türkan Şoray, Çanakkale’de bir alışveriş merkezinin düzenlediği etkinliğekatıldı. Güzel oyuncu Türkan Şoray’dan imza alabilmek için hayranları izdiham yarattı.

Haberler 06.06.2015 - 09:15 Son Güncelleme : 06.06.2015 - 09:15

Doğan Haber Ajansının haberine göre: Efsane oyuncu Türkan Soray, çanakkaledeki bir alışveriş merkezinde yer alan Gönül Kahvesinde hayranlarıyla buluştu. Kentin dört bir yanından mekana akın eden hayranları, izdiham yarattı. Şorayın gelmesiyle birlikte hayranları sırayla içeriye alındı. Gönül Kahvesine girmeyi başaranlar, dağıtılan Türkan Şoray fotoğraflarını sanatçıya imzalattı. Şoray, hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi. Üç saat süren etkinlikte, Şoray iki bine yakın imza dağıttı. Etkinlikte; Kadir İnanır ve Türkan Şorayın başrollerde oynadığı Karagözlüm filminin müziği Sevemedim Karagözlüm şarkısı çaldı.

MUTLU OLDU

İlgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkan Şoray, Burada benim dostlarımla gönül beraberliğim oldu. Her yerde bu şekilde ilgi görmek ben çok mutlu ediyor. Bu mutluluğu paylaşmak için bu vesileyle buradayım. Ayrıca o kadar anlamlı bir şehre geldim ki, aziz şehitlerimizin torunlarının yaşadığı bu güzel şehirde müthiş haz duydum. çanakkaleye yıllardır gelmemiştim. Bugün burada kalıp, her tarafı karış karış gezmeyi düşünüyorum. İnsanları çok sıcakkanlı yeni yeni kucaklaşmaya başladık. çok mutluyum dedi.

SİNEMA SEYİRCİSİ VEFALI

Yeşilçama ve Yeşilçam yıldızlarına ilgi ve vefanın azaldığıyla ilgili bir soruya Şoray, Onlar sonsuza kadar yaşayacaklar. Yerleri doldurulamaz. Hepsi bizim kalbimizdedir. Ben şöyle düşünüyorum. Vefalı sinema seyircimiz, bizim halkımız, onları her zaman kalplerinde taşıyacak. Yeşilçam yıldızlarına değer verilmiyor diye düşünmüyorum diye konuştu.

BENZERLİK ANCAK BUKADAR OLUR

Türk sinemasının Sultan lakaplı güzelliği dilden dile konuşulmuş Türkan Şoray, mekan açılışında gördüğü bir genç kızı kendisine çok benzetince şaşkınlığını gizleyemedi. Siz aynı bana benziyorsunuz. Benim gençlik yıllarımı sizde görüyorum. çok güzelsiniz. dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır