Çapkın Batuhan Karadeniz ateş püskürdü: Sizin yüzünüzden...

Çapkınlık turları, konuşmaları, hareketleriyle gittiği takımda tutunamayan, her seferinde olay adam olmayı başaran Batuhan Karadeniz yine magazin gündeminin birinci sırasına oturdu. Neden magazin diye düşünenler olabilir. Batuhan Karadeniz futbolcu ama genelde gece hayatıyla gündeme geliyor.

Haberler 07.05.2015 - 14:25 Son Güncelleme : 07.05.2015 - 14:25

Gece hayatı sebebiyle Beşiktaştan kovulduktan sonra Sivasspora transfer olan Batuhan Karadeniz, rahat durmuyor yine... Geçtiğimiz haftalarda güzel eşine ihanet ederken yakalanan Batuhan Karadeniz, önceki gece yine çapkınlık turundaydı. Henüz 24 yaşında olan futbolcu, esmer bir güzelle saat 20.00 sularında Baltalimanındaki Angel Blue adlı balıkçıya gitti.

Sabahta geçen habere göre; Sivassporlu Batuhan Karadeniz, önceki akşam bir kız arkadaşıyla birlikte Baltalimanındaki Angel Blue adlı balıkçıdaydı. Eda Baş ile evli olan 24 yaşındaki futbolcu, gece yarısı kız arkadaşıyla Mercedes otomobiline binip Ortaköye doğru hareket etti. Kuruçeşmede arkadaşını indiren Batuhan Karadeniz, bir benzin istasyonuna girdi.

Aracından inen genç futbolcu, gazetecilere Ben tek geziyorum, böyle çekseniz ne olur? Beni karılarla yakalayın, o zaman Helal olsun diyeceğim. Yanımdaki kız, benim kardeşimin sevgilisi Karadeniz, sözlerine şöyle devam etti: Sizin yüzünüzden bir sürü trafik cezası geliyor. Bu yaptıklarınızın bana maliyeti 200 bin lirayı buluyor.

Ana Sayfaya Git