Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya 2.7 milyonluk yardım!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi olan Ahu Yağtu’nun aldığı evin yarısını yani 2.7 milyon TL’sini kendi cebinden ödeyerek onu unutmadığını gösterdi. Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya 2.7 milyonluk yardım!

Haberler 17.09.2015 - 18:27 Son Güncelleme : 17.09.2015 - 18:27

Yaz tatilinin büyük kısmını oğlu Kemalin mutluluğu için eski eşi Ahu Yağtu ile Bodrumda geçiren ünlü şovmen Cem Yılmaz, bu kez de bonkörlüğünü konuşturdu.

Boşandıktan sonra Cem Yılmazın Leventteki villasından Ulustaki bir apartman dairesine yerleşen Yağtu, evlenmeden önce de hayatını sürdürdüğü Bebeke taşınmak istedi. Ünlü oyuncu ve modacı, uzun uğraşlar sonunda Bebekte 900 bin dolar yani yaklaşık 2 milyon 700 bin liralık bir daire buldu.

Oğlu Kemalle Bebeke taşınma fikrini Cem Yılmaza açan Ahu Yağtu, eski eşinden maddi ve manevi destek gördü.

Ünlü komedyen, Yağtunun yeni taşınacağı dairesinin yarı fiyatını hiç düşünmeden cebinden ödedi. Hem eski eşi hem de oğlunun daha rahat bir yaşam sürmesi için her detayı düşünen Cem Yılmazın bu tavrı, Süper baba Cem dedirtti.

Bu arada Ahu Yağtu, yeni evine tadilat işlemleri bittikten sonra taşınacak.

Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz, 20 aylık evliliklerini 2013ün son günü bitirmişti. Ünlü komedyen, eşine boşanırken 500 bin dolar tazminat ödedi. Yılmaz, Ahu Yağtuya 3 de gayrimenkul vermişti.

Cem Yılmaz, oğlunun annesine 2013 model Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye Park ve Loftta birer gayrimenkulun dışında iki ayrı yerin aylık 30 bin lira ve 6 bin 500 dolar olan kira gelirini de eski eşine tahsis etti.

Kaynak: Habertürk

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır