Cengiz Bozkurt: Leyla ile Mecnun’u bir daha çekmemeliyiz

Oyuncu Cengiz Bozkurt, Erdal Bakkal karakterini canlandırdığı 'Leyla ile Mecnun' dizisinin bir kez daha çekilmemesi gerektiğini savundu.

Haberler 06.05.2024 - 14:53 Son Güncelleme : 06.05.2024 - 14:53

Oyuncu Cengiz Bozkurt, son olarak Tolga Örnekin yönetmenliğindeki Mucize Aynalar filmiyle izleyiciyle buluştu. Filmdeki rol arkadaşı Boran Kuzumla Birsen Altuntaşın YouTube kanalına konuşan Bozkurt, Leyla ile Mecnun dizisi hakkında konuştu.

Bozkurt, Leyla ile Mecnunun yeni sezonunun çekilip çekilmeyeceği sorusuna, Leyla ile Mecnun Exxende 40 bölüm çekildi. 4 sezon 10ar bölümünden Orada kaldı, devamı gelmeyecek. Büyük konuşmak istemiyorum.

Daha önce de daha önce de Yapmayız diye söylemiştim aslında lafımızı yemiş gibi olduk. Arkadaşların ısrarıyla çektik. Aslında ben çekilmemesi gerektiğini düşünmüştüm ama yoğun bir talep karşısında ben de duramadım diye yanıt verdi.

ARTIK YERİNDE BIRAKMAMIZ LAZIM
Dizide Aksakallı Dedeyi canlandıran ve 26 Martta hayatını kaybeden Köksal Engürü de anan Bozkurt, 40 bölüm çektik ama ben yine de 11 yıl önce yaptığımız ilk Leyla ile Mecnunların arşivde öylece kalması gerektiğini, üstüne de başka bir şey yapmamamız gerektiğini düşünenlerdenim.

Yapmayız diye düşünüyorum ben yine. çünkü içim el vermiyor açıkçası. Köksal Engür de vefat ettikten sonra bence artık yerinde bırakmamız lazım diye düşünüyorum ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git