Cinsiyet değiştirmişti!...Esra Erol'daki Dadı Meryem'e şok üstüne şok!

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun'un Esra Erol'da programına başvurmasıyla başlayan olay, Dadı Meryem'in geçmişte işlediği korkunç cinayeti itiraf etmesiyle Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Ancak, şok edici gerçekler bununla sınırlı kalmadı. Meryem'in cinsiyet değişikliğiyle ilgili ortaya çıkan bilgiler, olayın boyutlarını daha da büyüttü. Bu yazıda, Esra Erol'da yaşananların tüm detaylarını bulabilirsiniz.

Haberler 05.04.2024 - 12:10 Son Güncelleme : 05.04.2024 - 12:10

Esra Eroldaki Dadı Meryemin hikayesi Türkiyenin gündemine bomba gibi düştü. Mehmet Altunun eşi Rabia Altunun programa başvurup, eşiyle barışmak istediğini açıklamasıyla başlayan olay, Rabianın eşinin kendisini çocuklarının dadısı Meryemle aldattığını iddia etmesiyle derinleşti. Ardından Dadı Meryemin canlı yayına çıkarak, 8 yaşındaki bir çocuğu öldürüp hapis yattığını itiraf etmesi herkesi şoke etti. Ancak, olayın bu kadarla sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. İşte yaşanan şok edici gelişmeler ve detaylar:

Esra Erolun Sorduğu Sorular

Esra Erolun programında Dadı Meryeme yönelik sert sorular havada uçuştu. Erol, Sizin gizlediğiniz şeyler var mı? Meryem Hanım, siz çocukların yanına yaklaşmalı mısınız? Sizin gizlediğiniz şeyler var mı? gibi cesur sorularıyla gündemi sarsmayı başardı. Meryemin verdiği cevaplar ise herkesi şaşırttı. Erolun Sen çocukların yanına yaklaşabilir misin? sorusuna Meryemin Yani yaklaşmamam gerekiyorsa yaklaşmam yanıtı, izleyiciler arasında büyük tartışmalara neden oldu.

Cezai Geçmişi Ortaya çıktı

Esra Erol, Dadı Meryeme yönelik daha da sertleşen sorular sormaya devam etti. Cezaevine girdin mi, ne kadar süre kaldın, hangi suçtan? gibi sorularla Meryemin geçmişine ışık tuttu. Meryemin itirafı ise herkesi şaşırttı. Meryem, Evet, yattım. 9 yıl. Cinayet suçu şeklindeki cevabı stüdyoyu dondurdu.

Cinsiyet Değişikliği!

Esra Erolun programında yaşananlar sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Dadı Meryemin geçmişi incelendikçe, daha da şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Meryemin geçmişte işlediği cinayet sırasında 16 yaşında bir erkek olan Serkan olduğu ve cezasını çektikten sonra cinsiyet değiştirdiği öğrenildi. Bu bilgi, izleyiciler arasında büyük bir şok etkisi yarattı.

Esra Erolda yaşanan bu olaylar, Türkiyenin gündemine oturdu ve uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Bu tür şok edici gelişmelerin ardından, insanların güvenilirlik konusundaki endişeleri artarken, Dadı Meryemin yaşadığı cinsiyet değişikliği ise tartışmaları daha da alevlendirdi. Herkesin merakla beklediği şimdi ise gelecek gelişmeler ve yaşanacaklar.

Ana Sayfaya Git