Delibal gala gecesinde Çağatay Ulusoy'un tek rakibi Kıvanç Tatlıtuğ ve şarkısı oldu!Muhteşem galada ünlü geçidi

Aynı dönemde piyasaya çıkmaları yakışıklılıkları ile genç kızların gönüllerinde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy, henüz vizyona giren 'Delibal' filmi galasında bir araya gelip, keyifli dakikalar yaşadılar. Sahneye çıkan Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un söyledikleri şarkılarda Delibal gala gecesine damgasını vurdu

Haberler 22.12.2015 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayn dönemde piyasaya çkmalar yakkllklar ile genç kzlarn gönüllerinde taht kuran Kvanç Tatltu ile çaatay Ulusoy, henüz vizyona giren Delibal filmi galasnda bir araya gelip, keyifli dakikalar yaadlar. Sahneye çkan çaatay Ulusoy ve Kvanç Tatltuun söyledikleri arklarda Delibal gala gecesine damgasn vurdu

Ay Yapm imzal Delibaln galas önceki akam Zorlu PSMde yapld.

Film gösteriminin ardnda elence Kuruçemedeki Members adl mekanda devam etti. Türkiyenin en baarl erkek aktörleri arasnda gösterilen Kvanç Tatltu, Kenan mirzalolu ve çaatay Ulusoyda gecede bir araya geldi.

Elenceye Kvanç Tatltu ve çaatay Ulusoyun sahneye çkmas damga vurdu.

lk olarak Kvanç Tatltu Uzun nce Bir Yoldaym türküsünü söyledi.

Sesim kskt, çevreye verdiim rahatszlktan dolay özür dilerim diyen oyuncu dakikalarca alklad.

Kvanç Tatltu kimdir?

Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanal bir babadan dünyaya gelmitir.[2] 2002 ylnda Best Model of Turkey ve ardndan da Best Model of the World seçilmesiyle adn duyurmutur. Fakat popülerliini 2005te balayan oyunculuk kariyeriyle salamtr. lk olarak Gümü adl dizide canlandrd Mehmet karakteriyle adndan söz ettiren Tatltu, ardndan Meneke ile Halil adl dizide Halil karakterini canlandrmtr. Asl çkn ise Halid Ziya Uaklgilin ayn adl romanndan uyarlanan Ak- Memnu ile yapt. Behlül karakterini canlandrd dizide, barolüBeren Saat ile paylat. 2010da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynad ve bu dizide Sekiz karakterini canlandrd.2011-2013 yllar arasnda ise Kuzey Güney adl dizide Kuzey rolünü oynamtr. Son olarak Kurt Seyit ve ura dizisinde,Farah Zeynep Abdullah ile ba rolü paylamtr.

çaatay Ulusoy kimdir?

2010 ylnda Best Model of Turkey birincisi oldu. stanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eitim görmü ve ayn zamanda Ayla Algandan oyunculuk dersleri almaya balamtr

Ayrca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski ei Altan Gördümün sanat okulu Akademi 35 Buçukta oyunculuk dersi almaktadr.

lk rolü 2011de Show TVde yaynlanan Adn Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafolu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmütür. Diziye devam ederken 2011de Anadolu Kartallarfilminde de önemli bir rol oynamtr. Filmde Üstemen Ahmet Onur karakterini canlandrm ve bu rolüyle de büyük beeni toplamtr.

Dizi devam ederken yine ayn kanalda yayn yapan Eve Düen Yldrm dizisine konuk oyunculuk yapmtr. Yine Emir Sarrafolu karakterini canlandrmtr. Barol oyuncusuHazal Kayann Adn Feriha Koydumdan ayrlmas ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adn Feriha Koydum:Emirin Yolu adyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla balamtr. Barol çaatay Ulusoyun partnerlerinden biri Zeynep çamc olmutur. Birkaç bölüm baaryla devam eden dizi düen reytingler ve gelen eletiriler nedeniyle yine isim deitirip sadece Emirin Yolu adyla yayn hayatna devam etmitir. Bu defa dizinin Adn Feriha Koydum dizisi ile bir balants kalmam ve konu tamamen deimitir. çaatay Ulusoyun Emirin Yolundaki partneri Eve Düen Yldrm dizisi ile tannan Gizem Karaca olmutur. Bu dizide birkaç bölüm yaynlandktan sonra yayndan kaldrlmtr.

Ana Sayfaya Git