Demet Akalın sosyal medya adresinden Eser Yenerler'e son noktayı koydu

Murat boz ve Eser Yenenler kaçamağına Demet Akalın'dan da tepki dolu sözler geldi. İşte Demet Akalın'ın o açıklamaları

Haberler 08.05.2017 - 16:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

arkc Demet Akaln Murat Boz ve Eser Yenenlere sert tepkisini dile getirdi. Geçtiimiz hafta Murat Boz ve Eser Yenenlerin iddia çerçevesinde sunulan Candan kardelerle kaçamak gecesi hakknda ünlülerden yorumlar gecikmedi. Ünlü arkc Demet Akalnda bu kiilerden biriydi. Eser Yenenler ve Murat Boza yüklenen Demet Akalnn sosyal medya paylam magazin gündemine oturdu.

Murat Boz, geçtiimiz günlerde Eser Yenenlerle birlikte bir mekanda elenmi ve geceyi Yenenlerin evinde Nihal ve Bahar Candan kardelerle geçirmiti. Hafta sonuna damga vuran olayn yanklar halen devam ederken, Asl Enver ve Murat Bozun yaklak iki hafta önce ayrld iddia edildi. Taraflardan Murat Boz, bu iddialar yalanlarken ikilinin hayranlar yaananlarla ilgili olarak Eser Yenenleri suçlad. Bu ilikinin bitmesi senin eserin eklinde paylamlarla karlaan Eser Yenenlere bir tepki de Demet Akalndan geldi. Sosyal medya hesabndan 3 Adama göndermede bulunan Akaln görünen o ki yaananlardan dolay Eser Yenenleri suçluyor.

CANDAN KARDELER AçIKLADI

Geçtiimiz gün Masa adl mekandan ayrlrken muhabirleri karsnda görünce korkan Bahar Nihal Candan kardeler, daha sonra kendilerini almaya gelen araçlarnn içerisine bindiler.Muhabirlerin Murat Boz ve Eser Yenenlerle sevgili olduunuz konuuluyor. ddialar doru mu? eklindeki soruya Hayr. Biz sadece kalabalk partiye gittik o gün. Hiç kimseyle alakamz yok diyen ikili Asl Enverle Murat Bozu sizin ayrdnz iddialar doru mu? eklindeki soruyaBiz kimseyi görmedik. Konumak istemiyoruz. Bizi zorlamayn eklinde cevap verip, apar topar stinye Parktan ayrldlar.

ASLI ENVER DAHA DA çOK SEVYORUM DEMT

arkc Murat Bozla iliki yaayan stanbullu Gelin dizisinin barol oyuncusu Asl Enver, Murat tandkça daha çok seviyorum. Onu tanyp da sevmeyen yok ifadesini kulland.Enver, bir süredir ayn evi paylat Boz hakknda Elele dergisine açklamalar yapt.Murat tandkça daha çok seviyorum diyen Enver, Duygusal, esprili, sahiplenici ve gerçek biri. Herkese kar böyle. Onu tanyp da sevmeyen yok. Ayn zamanda merhametli dedi.

Ana Sayfaya Git