Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: 16 yaşındaki bir kız nasıl bu lafı söyler?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın daha önce destek vermiş olduğu 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'ye sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada niçin tepki gösterdiği merak konusu olmuştu. Numberone Türk Fm de “Kadir Çetin ile Numberone Star” programına konuk olan Demet Akalın, konuya açıklık getirdi ve Aleyna Tilki'ye niçin kızdığını anlattı.

Haberler 31.01.2017 - 20:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzel arkc Demet Akalnn daha önce destek verdii Aleyna Tilkiye neden tepki gösterdii merak konusu olmutu. Numberone Türk Fm de Kadir çetin ile Numberone Star programna konuk olan Akaln, konuya açklk getirdi.

Gelen bir soru üzerine Demet Akaln, Aleyna Basit insanlarn çok fan olur eklinde bir söz etti. Onun bu laf beni sinirlendirdi. Daha 16 yanda küçük bir kz böyle bir laf nasl söyler. çok kzdm, artk Aleynay dinlemiyorum.

ALEYNA TLK KMDR?

28 Mart 2000 doumlu, 16 yandaki Aleyna Tilki, Türk arkcdr. Oflu bir anne ve Konyal bir babann çocuu olarak Konyada dodu. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarmasna katlmasyla tannd. Austos 2016da Türk besteci ve aranjör Emrah Karadumann Cevapsz çnlama adl singlenda vokal olarak yer ald. Singlen YouTubeda yaynlanan klibi 2 ay içerisinde 150 milyonun üzerinde izlendi. ark, MusicTopTR Resm Listesinda 2 numaraya kadar yükseldi. Reit olmad gerekçesiyle içkili meknlarda sahne almas, Türkiye hükümetinin tepkisini çekti. 19 Kasm 2016daki bir konseri srasnda mekna iki el yapm ses bombas atld.

Ana Sayfaya Git