Sıla’dan şok cevap: Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim!

Milyonların katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayacağını açıklarken “Böyle bir şovun içinde olmayacağım” diyen şarkıcı Sıla, aldığı tepkiler için “Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim işte. Sözümün arkasındayım” yorumunu yaptı.

Haberler 11.08.2016 - 11:49 Son Güncelleme : 11.08.2016 - 11:49

Milyonların katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmayacağını açıklarken Böyle bir şovun içinde olmayacağım diyen şarkıcı Sıla, aldığı tepkiler için Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim işte. Sözümün arkasındayım yorumunu yaptı.

7 Ağustosta Yenikapıda düzenlenen ve milyonlarca kişinin akın ettiği Demokrasi ve Şehitler Mitingine sanat dünyasından çok sayıda isim katılmış, şarkıcı Sıla ise birkaç gün önce yaptığı açıklamada orada olmayacağını belirterek Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum demişti. Bu açıklaması özellikle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Sıla, tepkilere önceki gün çıktığı alışveriş turunda yanıt verdi.

Nişantaşında bir mağazadan çıkarken görüntülenen şarkıcı Sıla, konuyla ilgili sorular üzerine şöyle konuştu

Bu konuyla ilgili izahat vermek istemiyorum. Yanlış tarafa çekmek isteyen, tabii ki yanlış tarafa çekti. Ama ben sözümün arkasındayım. Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi, düşündüğümü söyledim işte.

Sosyal medya platformu Instagramdaki paylaşımlarının altına yazılan hakaret içerikli yorumlar, başarılı şarkıcı Sılayı sinirlendirdi. Ünlü şarkıcı Sıla, sosyal medya platformu Instagramın yeni özelliğini kullanarak hesabındaki paylaşımlarını yoruma kapattı. Takipçileri artık Sılanın paylaştığı video ve fotoğrafların altına yorum yazamıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır