Deniz Seki'ye konser teklifleri yağıyor! Cezaevinden çıkmadan milyonları hesaba yattı

5 Haziran'da cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki, hayatına kaldığı yerden devam edecek. Hapishane de kaldığı sürece de boş durmayan söz eserlerine devam eden Deniz Seki, Haziran sonrasında çok sayıda konsere imzasını atacak. Daha şimdiden 2.4 milyon TL. kazanan Deniz Seki, tatile gidecek.

Haberler 14.05.2017 - 16:07 Son Güncelleme : 14.05.2017 - 17:09

5 Haziranda cezaevinden çkacak olan Deniz Seki, hayatna kald yerden devam edecek. Hapishane de kald sürece de bo durmayan söz eserlerine devam eden Deniz Seki, Haziran sonrasnda çok sayda konsere imzasn atacak. Daha imdiden 2.4 milyonn TL. kazanan Deniz Seki, 20 konserlik anlamalar imzalad. Nianls ile birlikte her konserinden 120 bin liralk anlamaya imza atan Deniz Sekinin organizasyonlar Faruk Salman tarafndan saland.

Cezaevinden çktktan sonra vereceiniz konserleri organize etmek istiyoruz. imdiden 20 konserlik bir anlama yapalm. Fiyat siz belirleyin, kabul edeceiz.Deniz Seki ile kendisini her hafta ziyaret eden nianls Faruk Salman konser bana 120 bin TL istedi. Organizasyon irketi rakam kabul etti. 20 konserin paras 2 milyon 400 bin liray pein olarak popçunun hesabna yatrd. Deniz Sekiye konserin yansra AVMlerde söylei, Reklam, dizi ve sinema teklifi yayor. Faruk Salman Deniz cezaevinden çktktan sonra on gün tatile gideceiz. Dönüte hepsini deerlendireceiz dedi. (Posta)

DENZ SEK HAKKINDA

1 Temmuz 1970 ylnda stanbulda dünya gelen Deniz Seki doma büyüme stanbulludur. Besteci ve söz yazar olan Deniz Seki çkard albümlerle bir çok kiinin gönlünü fethetmitir. 1993 senesinde Melih Kibarla tanan Deniz Sekinin sanatçlk kariyeri bu zamanda balamtr.

1995 senesinde, kendini iyice ark söylemeye hazr hissettii anda POP - SHOW 95 ark yarmasna katlm ve yazd arkyla birinci olmutur. Zaman içinde bir çok arky yazan besteler yapan Seki 2013 ylnda turizmci Faruk Salman ile nianlanmtr. u sralar cezaevinde olan Deniz Seki yazd mektuplarla gündeme gelmitir.

2 ubat 2009 tarihinde uyuturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve ilk durumasna kadar hapiste kalan Deniz Seki, duruma sonras tahliye edilmiti. Hakknda ikinci kez dava açlan Seki, 6 yl 3 ay hapis cezas alm ve ortadan kaybolmutu. Sakland dairede 6 Kasm 2014 tarihinde yakalanan Deniz Seki, hapse girmiti. Sekinin tahliye tarihi ve günü belli oldu. Seki, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü sabah saat 09.00da Bakrköy Cezaevinden tahliye olacak

Ana Sayfaya Git