Diriliş Ertuğrul 64. yeni bölüm de savaş diz boyu ilerleyecek

Pazartesi akşamlarının reytingleri zorlayan dizisi Diriliş Ertuğrul 64. yeni bölümünde de sıkıntılı anlar yaşanacak.

Haberler 07.11.2016 - 13:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dirili Erturul yeni sezona balama tarihi herkes tarafndan merak edilmekteydi. Geçtiimiz haftalar balayan TT1in iddial yapm ile ilgili türlü türlü iddialar gündeme dümü ve yeni sezona bomba gibi isimlerle giri yapmt. Dizinin yaynlanan 64. bölüm fragmannda yaananlar, herkesi artacak, iki kuvvetli obann kar karya mücadelesi ile akama damgasn vuracak. Kaylarn uzunca bir süredir süregelen savalar sonrasnda yeni sezona balayan muhteem dizi de, bu sezon ticaretleri ile gündemde olaca söylemleri yapmclar tarafndan açklanmt. Barollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiçin yer ald, yeni sezonda Kürat Alnaçk, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genileten TRT 1in rekortmen dizisi Dirili Erturul 64. bölümü ile ekrana gelecek.

DRL ERTURUL 7 KASIM 64. BÖLÜM ÖZET

Kaylar skntyla geçen uzun bir dönemin ardndan yaptklar kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes almlardr. Ancak bu rahatlk kilimleri tayan kervann baskna uramasyla yerini tekrar skntl bir sürece brakr. Erturul Bey için daha zor zamanlar balamtr. Obann huzurunu henüz salam olan Erturul Bey tekrar meydana gelen ekonomik skntlarnn yanna ehit olan alplarn üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çkmazla kar karya kalmtr.

SAVA BALAYACAK

Zafere giden yollar ac ve gözya ile doludur.

Kaylar skntyla geçen uzun bir dönemin ardndan yaptklar kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes almlardr. Ancak bu rahatlk kilimleri tayan kervann baskna uramasyla yerini tekrar skntl bir sürece brakr. Erturul Bey için daha zor zamanlar balamtr. Obann huzurunu henüz salam olan Erturul Bey tekrar meydana gelen ekonomik skntlarnn yanna ehit olan alplarn üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çkmazla kar karya kalmtr. ntikam alma duygusu ve siyasi sorunlar arsnda kalan Erturul Bey nasl bir yol izleyecek?

Karanlk kötüler için frsatlar dourur.

Hrsnn kurban olan Ural Bey, yaptrd basknla büyük bir riski göze almtr. Artk yapmas gereken hamle bellidir; kendisine dorultulan suçlamalardan kurtulmak Olaylar uzaktan izleyen Simon, bir anda eline geçen frsatla dengeleri deitirme imknna kavumutur. Bu kozu hiç çekinmeden kullanan Simon hedefine ulaabilecek midir?

Ve aydnlk fitneyi kör eder.

Obaya hzl bir giri yapan Aliyar, bir anda ortasnda kald ate çemberinden çkabilecek midir? Gördükleri karsnda dehete düen Aliyar, adalet ve merhamet duygusuyla gerçekler arsnda skp kalmtr. Aliyarn alaca kararlar ve Candar Beyin hiç beklenmeyen bir anda Erturul Beye yapaca teklif iki obann kaderini belirleyecektir.

OYUNCU KALP KRZ GEçRD

Barollerini Engin Altan Düzyatann oynad Dirili Erturul dizisinde Candar Bey karakterine hayata veren oyuncu Erden Alkan geçirdii kalp krizi sonucu hastaneye kaldrld.TRT1de yaynlanan sevilen dizi Dirili Erturulda Candar Bey karakterini canlandran oyuncu Erden Alkan, evinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldrlan Alkann geçirdii operasyonun ardndan youn bakm servisine alnd örenildi.(HA)

Ana Sayfaya Git