Diriliş “Ertuğrul” 80. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Vasilyus’a karşı

Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamlarına ismini yazdıran Diriliş Ertuğrul'un 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Ertuğrul, Hanlı Pazar'ı almak isteyen Vasilyus'a karşı cenk hazırlığı içine girer.

Haberler 09.03.2017 - 17:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TRTnin dün gece yetmi dokuzuncu bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi Dirili Erturul, tüm kategorilerde izlenme rekorlarn krarak, birincilii göüsleyip zirveye adn tekrar yazdrd. Dirili Erturulun son bölümünde Bams ile eski bizans komutan TEOun arasndaki büyük kavga soluk solua izlendi. Hemen ardndan yayna giren Dirili Erturul 80. yeni bölüm fragman ise izleyiciyi heyecanlandrd.

Yapmcln Tekden Filmin üstlendii, oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Cokun, Cavit çetin Güner, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcanin yan sra sonradan katlan Kürat Alnaçk, Burçin Abdullah ve çada Onur Öztürk gibi isimlerin yer ald dizi Dirili Erturul, 80. yeni bölümü ile 15 Mart çaramba akam TRTde ekrana gelecek.

DRL ERTURUL 80. BÖLÜM FRAGMANI ZLE

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git