Dodan O Ses Türkiye çapraz düellosunda mest etti, stüdyo ‘Bir daha’ diye inledi!

O Ses Türkiye’nin 2017 sezonunda göze çarpan bir çok güzel sesin arasından sıyrılan ve 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan Dodan Özer, dün akşamki çapraz düellolarda rakibini elemeyi başardı. Dodan Özer Ötme Bülbül şarkısını kendi tarzında, müthiş bir versiyonla söyledi. Dodan şarkısını bitirdikten sonra stüdyo bir kez daha inledi.

Haberler 10.02.2017 - 12:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YILMAZ BEKLEYEN

TV8 ekranlarnda yaymlanan ve herkesi ekran bana kilitleyen O Ses Türkiyenin göze çarpan yarmaclar arasnda olan Dodan Özer henüz ilk kez sahneye çkmt ki kimsenin dikkatinden kaçmamt. Googleda dahi trend olan aramalara girmeyi baarm bir isim Dodan Özer. lk seçimlerde Dodan Özer Haydar Haydar arksyla dört jüri üyesini de kendisine döndürmeyi baarm ve yoluna Hadise ile devam etmiti. Dodan Özer Hadiseyi seçtikten sonra sosyal medyada ve vatandalar arasnda Hadise bu sene ampiyon olur yorumlar yaplmaya baland.

HADSENN TAKIMI!

O Ses Türkiyede bu sezon Hadisenin takmndaki güçlü sesler gözlerden kaçmyor, yllardr ampiyonluk hasreti çeken Hadisenin bu kez Dodan Özer ile ampiyonluu yakalamas tahmin ediliyor. Dodan Özer 9 ubat 2017 O Ses Türkiye çapraz düellolarda rakibi Hüsnüyü elemeyi baarm ve bir tur daha atlamt. Dodan Özerin seslendirdii Ötme Bülbül arks da, Dodan Özer de bugün Googleda trend olmay baard. te Dodan Özerin müthi sesinden Ötme Bülbül arks ve rakibiyle elemesi

DODAN ÖZER ÖTME BÜLBÜL

Ana Sayfaya Git