Ece Gürsel’den alkışlanacak davranış! Babasının elbiselerini camiye bağışladı

Manken Ece Gürsel, Antalya'nın Demre İlçesi'nde 15 gün önce yaşamını yitiren babası Tayfun Gürsel'in eşyalarını yaşadığı mahallenin camisine yardım amacıyla bağışladı.

Haberler 31.10.2015 - 14:24 Son Güncelleme : 31.10.2015 - 14:24

Demreye bağlı Karabucak Mahallesinde oturan manken Ece Gürselin babası, eski milli futbolcu 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, 14 Ekimde evinde ölü bulundu. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtilen Tayfun Gürselin cenazesi aynı gün Antalyada toprağa verildi. Annesi Yıldız Gürsel ve ablası Burçe Gürsel ile cenaze törenine katılan Ece Gürsel, daha sonra annesiyle birlikte babasının yıllardır yaşadığı Demreye gitti.

Babasının Karabucak Mahallesinde kirada oturduğu evinde annesiyle 2 gün kalan Ece Gürsel, babasına ait birkaç küçük eşyayı hatıra niyetine yanına aldı. Ece Gürsel, geriye kalan eşyaları değerlendirilmesi için Mahalle Muhtarı Cengiz İkizden yardım istedi. Ece Gürsel, babasının kıyafetlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını, televizyon, buzdolabı, klima ve çamaşır makinesi gibi eşyaların da Karabucak Camiine yardım amacıyla satılmasını istedi. Gürsel ve annesi daha sonra evi de boşaltıp Demreden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır