Eda Erol Alişan aşkı emin adımlarla gelişiyor! İşte şok eden o kare

Aylardır aşklarının evlilik yolunda ilerlediği gözlemlenen Alişan ve Eda Erol birlkteliği emi adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Eda Erol ile Alişan'ın ailelerinin tanıştığı ve yakın zamanda da isteme merasiminin yapılacağı açıklandı. Mutlu aile pozu ise Esra Erol'un sosyal medya adresinden yayınlandı.

Haberler 10.05.2017 - 15:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aylardr aklarnn evlilik yolunda ilerledii gözlemlenen Alian ve Eda Erol birlktelii emi admlarla ilerlemeye devam ediyor. Eda Erol ile Aliann ailelerinin tant ve yakn zamanda da isteme merasiminin yaplaca açkland. Mutlu aile pozu ise Esra Erolun sosyal medya adresinden yaynland.

Erol, paylamnn altna, Giderek büyüyoruz notunu dütü. Erolun paylam ksa sürede binlerce beeni ve yüzlerce yorum alrken takipçileri çiftlere iyi dileklerini ilettiler.

Tanmaya Mesut Akusta, Ali Özbir, afak Özbir, Merve Tekta, Suzan Yenilmez, Selçuk Tekta, Bihter Erol, Aytunç çaltl gibi isimler katld.

Alianda sosyal medya hesab Instagramdan Eda Erol ile birlikte bir fotorafn paylaarak altna u notu dütü: Bu akam güzel bir yola doru ilk admlarmz attk. Ailelerimiz tant ve her ey beklediimizden de güzel oldu çok ükür. Güzel dileklerde bulunan herkese imdiden teekkür ediyorum.

GEçEN HAFTA AçIKANMITI

Önceki gün Niantanda iki yeeniyle sahibi olduu restoran bahçesinde görüntülenen Aliann mutluu gözlerinden okunuyordu. Yeenleriyle poz veren Alian, Eda Hanm ile sizi zaman çekeceiz? sorusuna ise gülerek, Onun için daha zaman var demekle yetindi.

BRBRLERN SLDLER

Türkücü Aliann evlilik hazrlklar yapt Eda Erol ile Mehmet Ali Erbilin kz Sezin Erbilin aras açld. HT Magazinden Serkan Öztürkün haberine göre, Sezin Erbil, Alian-Eda Erol ilikisini örenince, Erolu sosyal medya hesaplarndan sildi. Eski dost olan ikili, uzun süredir görümüyorlard. Bu arada Erolun Erbili henüz silmedii de dikkatlerden kaçmad.

Ana Sayfaya Git