Elçin Sangu TT oldu!!! Kimseye ölsün GEBERSİN diyemem!

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk’ın turuncu güzeli Elçin Sangu, son dönemde artan saldırılarla ilgili olarak Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Sangu, “Ben kimseye ölsün, gebersin demiyorum” açıklamalarında bulundu. Elçin Sangu'dan olay tweet! Sosyal medya ayağa kalktı!

Haberler 09.09.2015 - 18:41 Son Güncelleme : 09.09.2015 - 18:41

Kiralk Ak dizisi ile yldz parlayan oyuncu Elçin Sangu, Twitter hesabndan ülkemizde yaanan terör vahetine dair, Ben kimseye ölsün, gebersin diyemem böyle bir ey olamaz! Nefreti hobi olarak yine yazn da benilgilenmiyorum! nsan sev önce. paylamnda bulundu.

YAFTALAYANLARA SELAM OLSUN, YOLLARI AçIK OLSUN

Elçin Sangunun bu paylamna takipçilerinden sert tepkiler gelmesinin ardndan Sangu yeni bir tweet atarak Kahrolsun, lanet olsun demediim için yaftalayanlara selam olsun, yollar açk olsun! paylamn yapt.

ELçN SANGU BARIA DAVET ETT

Sangunun att son tweet takipçilerinin tepkilerinin daha da artmasna neden oldu. Sangu, Ölümün rengi, rk, vay öylesi ama böylesi olmaz fikirlerinizi savunurken bencilliinizi, görülerinizi bir kenara brakn da gelin! dedi.

te takipçilerinin Elçin Sanguya verdikleri cevaplarn bazlar

Eer bir vatanseverin elinden hiçbir ey gelmiyorsa en azndan Dil, kalptekini söyler... Sen söyleyebiliyor musun?

Kiralk Ak dizisini bitirdin tebrik ederim bu sözlerinle.

Hem bu bayran altnda yaayp, hem bu vatann ekmegini yiyip, hem e bunu yazabilmek. Cidden yazk.

Tam bir hayal krkl.

Kimi lanetleyemiyor, kime ölsün diyemiyorsunuz? Alçakça planlar kurup, körpecik olanlarmz ehit edenlere mi bu duyarllnz?

Sizin evin kapsn çalp kardeinin olunun ehit dütüünü söyleseler de böyle konuabilecek miydin?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır