Elçin Sangu'ya eski menajeri Başar Okay'dan şok dava!

Özellikle Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle gündeme oturan ve yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangu'nun eski menajeri Başay Okay, basında çıkan iddialar üzerine bazı açıklamalar yaptı.

Haberler 19.05.2016 - 15:02 Son Güncelleme : 19.05.2016 - 15:02

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangunun eski menajeri Başay Okay, daha önce yaptıkları sözleşmeye uymadığı için ünlü oyuncu hakkında dava açtığını duyurdu.

SAVAŞ AçMADIK

Hukuki işlem başlattık ama savaş açmadık ifadelerini kullanan Okay, 6 senedir menajerlik yapıyorum. Hem ben hem de o oyuncu arkadaşımız bu durumun yaptığımız işlerin önüne geçmesini istemeyecektir. Bütün her şeyi hukuka bıraktık dedi.

BU KADAR PARA İSTİYORUM DEMEDİM

Okay, iddiaların aksine, Hiçbir zaman bu kadar para istiyorum demedim açıklamasını yaptı. Elçin Sangunun yeni menajeri Gaye Sökmenle bir sıkıntısının olmadığını da belirten Okay, Benim sözleşmem oyuncu ile ilgili. İkimizin arasındaki bir olay dedi.

REKLAM ÜCRETİNDEN PAY İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Başay Okayın daha önce, Elçin Sangunun 1 milyon TL kazandığı Reklam ücretinden pay istediği iddia edilmişti. Daha sonra araya Sangunun yeni menajeri Gaye Sökmenin girdiği ve Okay ile mahkemelik olduğu söylenmişti.

Kaynak: Habertürk

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır