Engin Akyürek medar-i iftiharımız oldu! New York'a uçup Emmy ödüllerini kucaklayıp gelecek

Ödüle doymayan bir yakışıklı, Kara Para Aşk Ömer; Engin Akyürek, TV dünyasının oscarlarının belirlendiği EMMY töreninde finale kaldı. Kara Para Aşk dizisindeki rolü ile üstün başarı yakalayan ve sonrasında da tüm dünyanın en başarılı erkek oyuncuları arasında yerini alan Engin Akyürek göğsümüzü kabartarak 23 Kasım'da Emmy ölü avcısı olarak New York'taki yerini alacak.

Haberler 14.11.2015 - 14:00 Son Güncelleme : 14.11.2015 - 14:00

Ödüle doymayan bir yakışıklı, Kara Para Aşk Ömer; Engin Akyürek, TV dünyasının oscarlarının belirlendiği EMMY töreninde finale kaldı. Kara Para Aşk dizisindeki rolü ile üstün başarı yakalayan ve sonrasında da tüm dünyanın en başarılı erkek oyuncuları arasında yerini alan Engin Akyürek göğsümüzü kabartarak 23 Kasımda Emmy ölü avcısı olarak New Yorktaki yerini alacak.

Kara Para Aşk dizisindeki rolüyle ödüle aday gösterilen oyuncu, 23 Kasım akşamı düzenlenecek ödül törenine katılmak için New Yorka gidecek.

Akyürek, ödül için Brezilyadan Emilio De Mello, Hollandadan Maarten Heijmans ve Birleşik Krallıktan Rafe Spallla yarışacak.

Ana Sayfaya Git