Erhan Çelik TRT1'den neden ayrıldı! Yeşim Salkım İfşa etti Gülben Ergen dava açtı

TRT1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik akşam yayınlanan TRt1 haber merkezine veda ettiğini ve ayrıldığını açıkladı. Ünlü haber spikeri Erhan Çelik TRT1'den neden ayrıldığı konusunda açıklama yapmadı.Peki Erhan Çelik TRT1'de neden ayrıldı

Haberler 06.10.2017 - 23:12 Son Güncelleme : 06.10.2017 - 23:33

TRT1 Ana Haber sunucusu Erhan çelik akam yaynlanan TRt1 haber merkezine veda ettiini ve ayrldn açklad. Ünlü haber spikeri Erhan çelik TRT1den neden ayrld konusunda açklama yapmad ancak ayrlmz uzun sürmeyecek demesi kafalar kartrd. Erhan çelik Yeim Salkm ve Gülben Ergen çkmaz geçtiimiz günlerde çok konuulurken, Gülben Ergenin evli i adam ile birlikte olduu iddialarn orataya atan isim Yeim Salkm olmutu.

ERHAN çELK ALDATTI MI?

Gülben Ergen Erhan çelik2i aldatt iddialar bir döneme damgasn vurmuken konu ile alakal gözlerin Yeim Salkma çevrildii belirtildi. Yeim Salkm ise ortaya çkard ifalar sorasnda 2 iinden de olduu iddia ediliyor.

ERHAN çELK TRTDEN STFA ETT

Erhan çelik TRT ekranlarna neden veda ettiini herkes merakla beklerken, ortaya türlü türlü iddialar atlmakta. stifann perde arkasnda ise aldatma iddialaryla ilgili, eski ei Gülben Ergenin kendisini hedef almas yatyor.

TE O AçIKLAMA

TRT 1 Ana Haberde veda ettiini açklayan çelik, Bata Genel Müdür brahim Eren olmak üzere TRT camiasna teekkür ediyorum. Buna bir kan deiimi olarak da bakabilirsiniz. Hayrls olur inallah ifadelerini kulland.

çOK SESSZ KALDIM

Gülben Ergenle evliliini sonlandran çelik, sosyal medyadan yapt açklamada TRTde çalt zaman zarfnda çok sessiz kald, bundan sonra ise Gülben Ergenle yarg önünde hesaplaacan söyledi.

ALDATMA DDALARI ORTALII VELVELEYE VERD

Yem Salkmn ve Erhan çelikin hedef olan Gülben Ergen, haklarnda dava açt iddialar da u srallar konuuluyor.

GERçEKLER ORTAYA çIKAR

çelik, Yeim Salkmn iddialarnn ardndan Gerçeklerin bir gün ortaya çkmak gibi kötü bir huyu vardr. eklinde bir açklama yapm ve kavgaya dahil olmutu. Son yapt açklamann ardndan eski ei Gülben Ergenin hedef tahtasna oturan Erhan çelik, yaanlardan TRTnin imajnn zarar görmemsi için görevinden istifa etti.

ERHAN çELK HAKKINDA

Erhan çelik(d.1977, Polatl), Türk haber sunucusu.

1977 ylnda Polatlda domutur. lkokulu Polatlda okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlda bitirdikten sonra üniversitede iletme tahsili gördü. 1990l yllarn banda kurulan Polatl televizyonunda haber sunmaya balad.

1996 ylnda TGRT Ankara Haber Bürosunda polis-adliye, gece muhabiri olarak ie balad. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosunda çalt. Bu srada Ankara Kocatepede Aczmendilerin yapt eylemi çekti. Sonra haberin yazl ksmn yapan müdürlerinin yüzünden canl yaynda Reha Muhtar tarafndan Show TVden kovuldu.

2002 ylnda Kanal 7ye geçerek Bu Kadar Olur diye bir reality show, skele Sancak programn ve Ahmet Hakann yerine ana haberi sunmaya balad. 7 yl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürkde çalmaya balad. Eski spikerlerden Jülide Gülizardan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler ald.

Show TVde Basn Kulübü programn ve Ana Haber Bültenini sundu. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayn Yönetmenlii görevine atand. Bu görevinin yan sra Show Haberin Genel sorumluluunu bir süre devam ettirdikten sonra, 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haberin Genel sorumluluunu sona erdirmitir. Ardndan yine Temmuz aynda Habertürk Tv Genel Yayn Yönetmenlii görevine balad.05 Ocak 2015 tarihinde bu görevden istifa ettiini açklad.çelik 27 Temmuzdan itibaren TRT 1 ekranlarnda Ana Haberi sunuyor.

Ana Sayfaya Git