Eski Ak Saçlı yoğun bakımda, Kuzey Vargın'ın sağlık durumu nasıl?

Kanal D’nin fenomen dizisinde bir zamanlar ak saçlı Adil Bey rolünde oynayan ve Polat Alemdar ile müthiş bir ikili olan Kuzey Vargın’dan kötü haber geldi. Efsane oyuncu Kuzey Vargın’ın Marmaris ilimizde yoğun bakıma kaldırıldığı ve sağlık durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Kuzey Vargın neden yoğun bakıma kaldırıldı, son sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Haberler 13.07.2016 - 12:31 Son Güncelleme : 13.07.2016 - 12:31

Kurtlar Vadisi Pusunun ak saçlı Adil Beyi olarak akıllara kazınan duayen oyuncu Kuzey Vargının yaşamını sürdürdüğü Marmariste yoğun bakıma kaldırıldığı haberi, tüm sevenlerini üzüntüye boğdu.

ONUR AKAY TWITTERDAN DUYURDU!

Sosyal paylaşım platformu Twitterda ünlü sanatçı Onur Akay açıklama yaptı. Onur Akay paylaşımında usta oyuncunun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Onur Akay Twitter adresinden Efsane oyuncumuz Kuzey Vargın, Marmariste yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor! Sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin şeklinde bir yazı paylaştı.

YÜKSEK TANSİYON!

Usta sinema oyuncusu Kuzey Vargın, 2014 senesinde yüksek tansiyona bağlı yaşadığı bir rahatsızlığın akabinde, Marmaristeki özel bir hastanede tedavi altına alınmış ve zaman zaman bilinç kaybı yaşadığı öğrenilmiş, daha sonrasında ise sağlığına kavuşarak taburcu edilmişti. Vargın, 2015 yılında da, Parkinson hastalığı şikayetiyle yine Marmariste özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Yürümede oldukça zorluk çeken Kuzey Vargın, fizik tedavisine başlamıştı.

Kaynak: Acunn.com

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır