Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı - Meryem kapı önüne

ATV’nin izleyenlerini ekran başına kilitleyen, birbirinden önemli oyuncuların oynadığı ve her hafta kuşkusuz reyting sonuçlarının en tepesinde yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Yeni bölüm fragmanı da nihayet yayınlandı. Meryem’in boşanmak istediğini öğrenen Hızır Çakırbeyli Meryem’i kolundan tuttuğu gibi kapının önüne koyuyor. Meryem de yüzüğü fırlatıp atıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm fragman ayrıntıları ve izleme şansı haberimizde.

Haberler 25.02.2016 - 12:36 Son Güncelleme : 25.02.2016 - 12:36

Yayınlandığı her hafta Googleda trend olan ve genci yaşlısı, çoluğu çocuğu, kızı erkeği herkesin heyecanla izlediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere; Meryemin boşanma isteği ayyuka çıkınca Hızır çakırbeylinin de erkeklik damarı patlıyor adeta.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 25. YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölümde; Meryemin boşanma istediğini öğrenen Hızır, ailesini topluyor ve aldığı kararı açıklıyor. İşte Hızır çakırbeylinin fragmanda yer alan ve Meryeme ithafen söylediği sözler;

Biri beni terk etmek istiyorsa, o kişi benim için ölmüş demektir. Bu ölü, az sonra bu evden çıkacak. Bu ölüyü anan, özleyen, görüşmek isteyen kim olursa olsun, öldürürüm diyor. Tam da bu sırada Meryem çocuklarına seslenerek Haydi gidiyoruz der. Ancak bu hiç de kolay değildir. Hızır reis konuşmasına devam eder; Oraya gelmişken, her ölü ister ki sevdikleri de kendiyle beraber gelsin. Sen de bu eve nasıl tek geldiysen, tek gideceksin. Nasıl Meryemden boşanacaksam, Nazlıyla da öyle evlenirim, onu bu eve getiririm, çocuklarıma Ana size de hanım yaparım diyerek restini çekiyor.

NAZLI HIZIR VE AİLESİYLE BİRLİKTE YEMEKTE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm fragman sonunda ise Hızır reisin ailesini bu kez bahçedeki yemekte topladığı görülüyor. Lakin bir farklılık var ki o da Nazlı ve oğlunun da yemekte olması ve Nazlının oğluyla derin bir Oh çektiği an fragmanda yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı akşamları ekranlara geliyor, yapımcılığını Raci Şaşmazın senaristliğini ise Bahadır Özdenerin yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kurtlar Vadisinden çıkma birçok oyuncu bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır