Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölümünde Hızır'ın köşeye sıkıştığı sahneler çok konuşuldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 48. bölümü ile izleyenleri ekranlara bağlarken, Hızır Çakırbeyli'nin köşeye sıkıştığı anlar da en çok izlenilen sahne oldu

Haberler 23.11.2016 - 16:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ATV ekranlarnn sevilen dizisi Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akam 48. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta Sal akamalr izlenme rekorlar kran dizi de en çok izlenilen sahne kesinlikle ki çatma sahnesi oldu. Hzrn çiftlik baskn ile ilgili yaad dakikalar, beyinlere adeta kaznd. Köeye skan Hzrn kaçacak yerinin olmamas da derin düüncelere szarken, Davutun ölümündeki eyem planlar da merakla izlendi.

EKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 48. BÖLÜM

Ekya Dünyaya Hükümdar Olmazn 48. bölümünde; Hzr ve Fahri, Salih Gülmezle girdii çatmada köeye skr ve artk ölümü göze almtr. Hzrn tek istei vardr o da ölmeden önce masadaki hainin kim olduunu örenmektir.

Öte yandan Gülmezler, Davuta pusu kurmu ve onu öldürmeye çalacaklard. Davutu ölümden çakrbeyliler son anda kurtard. Nevzat ve adamlar ise Hzrla Fahriyi dar aacndan ald ve bütün herkesi hapise attlar. çakrbeylilerin evinde ise bu olayn oku atlatlmadan Tanerin Zeynepi görmeye gelmesiyle sinirler iyice gerilir. Meryem, Zeynepi Tanere vermeye kararldr fakat istemeye gelene kadar bir daha görütürmeyecektir.

Hayriye, bir eyleri yoluna koymak için Ayenleri alp Handann evine gider ve burada Ceylandan oke olaca bir sr örenir. Dizinin sonuna gelindiinde ise rahatszlanan Esra hastaneye kaldrlr. Bunu Tanerden örenen Enver, hastaneye giderek Esray odada boarak öldürmeye çalr.

EKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜM FRAGMANI

çok sevilerek izlenilen Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin glecek hafta yaynlanacak yeni bölümü ile ilgili herhangi bir bilgi henüz szmad. Dizinin yeni bölüm fragman yaynlanr yaynlanmaz habermizde olacaktr.

Ana Sayfaya Git