Esra Erol'la Gökhan'ın skandal 21 Nisan'da kuzenim diye yutturma anları

Esra Erol'la İzdivaç programında yaşanan komik dakikalardan sonra Esra Erol'la 21 Nisan'da yaşananlar herkesi şok etti. Esra Erol Gökhan'ı sevgilisini kuzenim diye tanıştırmış,

Haberler 21.04.2017 - 17:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ATV ekranlarnda yllara damgasn vurmu oan Esra Erola isimli izdivaç programnn sunucusu Esra Erol, geçtiimiz gün ilginç bir olay bana geldi. Esra Erol 21 Nisan u an da ekranlardaki yerini almken, geçitimiz gün yani Esra Erolla 20 Nisan programnda çok komik bir o kadar da keyifli dakikalara imza atld. Esra Erolla nuren hanm bilmeyen yoktur. Fevri çklar ve hiç susmazcasna konuan Nuren Hanm, geçtiimiz gün Esra Erolu çileden çkard. Açklamalar, konumalarna dayanamayan Erol, katlarak güldü ve önünde bulunan poeti kafasna geçirdi. Yaanan bu olay ekranlar bandakileri dahil tüm Esra Erol stüdyosunu kahlahaya bodu. Öte ynadan gün gün yaanan skandal dosyalarnn bir yenisi daha yaand. Ve Erol programnda kuzenim diye yutturulan kiinin sevgilisinin çkt ahs çok konuuldu.

KAHKAHA ANLARI

Gelin aday Nuren Hanmn hareketlerine ve söylediklerine çok gülen ünlü sunucu orada bulunan poeti kafasna takt Programda olmak istemediim anlarda böyle olacam dedi. O anlar izleyenleri kahkahalara bodu.

SEVGLSNE KUZENM DED

Programdaki damat adaylarndan Gökhann kuzenim diye tantt Zehra adndaki genç kadnn kimlii ortaya çkt. Genç kadnn programda Gökhann sevgilisi olduu ortaya çkt. Bu skandallar karsnda Esra Erol bile oke oldu. Stüdyoda büyük aknlk yaand.

Bu gelime sonrasnda yayna balanan genç kadn Esra Erola gerçekleri anlatt. Genç kadn unlar söyledi: Kendisine mesaj attm. Daha sonra AVMde görütük. Telefon numaralarmz verdik. Daha sonra kendisine Emel Hanm talip gelmiti, ben o zaman kendisini hiç aramadm. Ondan sonra beni arad ve beni tanmak istediini söyledi. Daha sonrada damat aday Gökhann görüme taleplerini kabul eden Zehra ilikilerinin baladn söyledi. Zehra ayrca sevgiliyken de Gökhann ekranda olanlarn gerçek olmadn söyleyerek taliplerini aramaya devam etmi.

Ana Sayfaya Git