FB gözdesi Ozan Tufan müstakbel eşi Rojin Haspolat hakkında, kimdir? ne iş yapar

Fenerbahçe'nin en gözde oyuncularından Ozan Tufan evlilik yolunda ilk adımı attı. Geçtiğimiz gün Ozan Tufan sevgilisi Rojin Haspolat'a herkesin gözleri önünde evlenme teklifi etti. 2 yıldır sevgili olan Ozan Tufan Rojin Haspolat çiftinin evlilik kararı sonrasında ‘Rojin Haspolat kimdir’ soruları çok merak edilmeye başlandı. Peki ‘Rojin Haspolat kimdir’kimdir? Roji Haspolat e iş ile uğraşmaktadır.

Haberler 07.06.2020 - 02:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçenin en gözde oyuncularndan Ozan Tufan evlilik yolunda ilk adm att. Geçtiimiz gün Ozan Tufan sevgilisi Rojin Haspolata herkesin gözleri önünde evlenme teklifi etti. 2 yldr sevgili olan Ozan Tufan Rojin Haspolat çiftinin evlilik karar sonrasnda Rojin Haspolat kimdir sorular çok merak edilmeye baland. Peki Rojin Haspolat kimdirkimdir? Roji Haspolat e i ile uramaktadr.

Fenerbahçeli oyuncu Ozan Tufan sevgilisi Roji Haspolata evlilik teklifini sosyal medya hesabndan paylat. Bir an da sosyal medya hesabnda gündem olan ozan Tufan Rojin Haspolat kimdir sorular sizler için yantladk.

OZAN TUFAN KMDR

Ozan Tufan (d. 23 Mart 1995) Orta sahada görev yapan Türk mill futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçede forma giymektedir.

2013 Akdeniz Oyunlarnda gümü madalya kazanan Türkiye U-19 takmnda forma giydi. 9 Austos 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda KuPS Kuopio karsnda Bursa Atatürk Stadyumunda oynanan maçn 71. dakikasnda att gol ile Avrupa kupalarnda gol atan en genç futbolcu olmutur

OZAN TUFAN KARYER

lk yllar

Ozan Tufan, 23 Mart 1995 tarihinde Bursa/Orhanelide Maden içisi bir baba ve ev hanm bir annenin çocuu olarak dünyaya geldi. Bursada 10 yanda okul takmyla katld turnuvalarda oynad srada Bursaspor Kulübü alt yap antrenörleri tarafndan izlenerek alt yapya seçildi. Bursaspor ile henüz 9 yanda yani 2004 ylnda tanan Ozan Tufann 2005 ylnda ise lisans çkartld. O dönemlerde Danone Ligi olarak geçen minikler liginde dikkat çeken Ozan Tufan, 2007 ylnda Vahide Aktu lköretim Okulu ile birlikte Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliini kazand ve turnuvaya damgasn vurdu. Att 9 golle gol kral olan genç oyuncu, o dönem orta sahann sa kanad ve ortasnda görev yapyordu.

2009-10

Ardndan Ozan Tufann yakasna sakatlk belas yapt, ayak tabannda oluan rahatszlk. Özel maç nedeniyle kimi doktorlarn futbol hayat bitti dedii Ozan, 2009-2010 sezonunda 1995 jenerasyonu ile birlikte Coca Cola Akademi U-15 Liginde oynamaya balad. O sezon sadece 8 mücadeleye sonradan dahil olan Ozan, Türkiye Finallerindeki 3 maçtada ilk 11de ans bulmu ve Bursaspor, finalleri Türkiye 4.sü olarak kapatmt.

2010-11

2010-2011 Bursaspor U-16 Takmnn ampiyonluu ile noktaland ancak Ozan Tufan, yaad sakatln sürmesi nedeniyle sezonun ilk yarsnda hiç forma giyemedi, sezonun ikinci yarsnda ise sadece 2 karlamada görev ald.

2011-12

2011-2012 sezonu ise Ozann yldzn parlatt sezon olarak kaytlara geçti. Sakatl nedeniyle orta sahann sa kanadnda ve ortasnda oynayarak toplamda 13 maç ile geçirdii iki sezonun ardndan Ozan Tufan artk salkl bir ekilde sahalara döndü ve sa bek mevkine monte edildi ve takmn vazgeçilmezi oldu. Yeni mevkisinde eski günlerine dönen Ozan o sezon U-17 Takm ile oynad 10 maçn ardndan mill takma kadar yükseldi. Bursasporun ampiyonluu ile noktalanan sezonda U-17 düzeyinde 23 maça çkan Ozan Tufan 1 kez alar sarsma baars da gösterdi. Genç sa bek, o sezon ayrca 1 kez de U-18 Takmnn formasn terletti. 2011-2012 sezonu Ozan Tufan için harika geçti. Sakatlktan yakasn kurtaran ve yeni mevkisi olan sa bekte vazgeçilmez olan genç oyuncu, Coca Cola Akademi U-17 Ligi final maçnda Fenerbahçeye kar oynad oyunla parmak srtarak eski parlak günlerine döndü ve tüm dikkatleri üzerine çekti. O maç 3-1 kazanan Bursaspor U-17 takm ampiyonlua uzanrken teknik direktör Erturul Salam da maç canl seyretti.

Bursaspor

2012-13

Fenerbahçe ile oynanlan final maçnda yldzn parlatan Ozan, 2012-13 sezonunda ise A Takma alnd. Genç oyuncuyu Avusturya kamp kadrosuna da alan Erturul Salam, onu ilk kez 9 Austosta kadroya ald. Kupsa kar Finlandiyada 1-0 kaybeden takm, Bursadaki rövan maçnda rakibine üstünlük kurdu. 50 dakikada 5-0 yakalayan takmda Erturul Salam ilk oyuncu deiiklii için Ozan Tufan yanna çard. 63.dakikada oyuna dahil olan Ozan, oyuna girdikten 8 dakika sonra Bursaspor formas altndaki ilk golünü Kups alarna yollayarak 1980 doumlu Ganal Peter Ofori Quayenin Avrupa kupalarnda gol atan en genç oyuncu unvann da elinden alm oldu. Avrupa Kupalarnn gol atan en genç oyuncusu olarak tarihe geçen Ozan, maçn skorunuda 6-0 olarak belirledi. A Takm ile ilk Türkiye Kupas maçna Aralk 2012de Altay karsnda çkan Ozan, Süper Ligde ise Hikmet Karaman yönetiminde ilk maçna 19 Mays 2013 tarihinde Gençlerbirlii karsnda çkt. O sezon 4 kupa maçnda 299 dk sahada kalan Tufan, 1 UEFA, 1 tane de Süper Lig maçnda görev yapm oldu.

2013-14

2013-14 sezonunda ise Hikmet Karaman ile balayan sezonda tpk Enes Ünal gibi A Takmn bir parças olan Tufan, Christoph Daumun getirilmesiyle ve sözlemesinin uzatlmamasyla daha az ans bulmaya balad. Sezon balarken ise A2 takmna gönderilen Ozan, A2 takmyla 13 maça çkp Bandrmaspor ve Tavanl Linyitspor maçlarnda da toplam 2 gol att. Ozan Tufan devre arasnda A takmn kampna alnrken, 21 Ocak 2014 tarihinde sözlemesini 2018 ylna kadar uzatt. 25 Ocak 2014 günü oynanan Eskiehirspor maçnda 71 dakika süre ald. O sezon rfan Buzun A Takmn bana geçmesiyle 6 maçta daha forma giyen Ozan bu maçlarn hepsine ilk 11de balad.O sezon 2 tanesi Galatasaray ile oynanan Türkiye Kupas yar final maç olmak üzere 5 tanede kupa maçnda görev yapt. Sezon sonunda tüm dikketleri üzerine çeken Ozan, sezon sonunda ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafndan mill futbol takmna çarld.

2014-15

Türkiye mill takmyla ABD kampnda da süre alan Ozan, 2014-15 sezon banda ise Beikta teknik direktörü Slaven Bilicin beenisini kazand ve bu teknik adamn raporuyla Sefa Ylmaz, Turgut Doan ahin gibi isimlerle ad anlan Beikta tarafndan bonservisi istendi. Daha sonra bu teklif reddedildi. Daha sonra ise ener Özbayrakl ile paket olarak Galatasaray kulübü iki oyuncuyu istese de enol Günein oyuncuyu brakmayaca açkland. Sezon banda Bursaspor ile devam eden Ozan, 17 Temmuz 2014 günü oynanan Chikhura maçnda o sezon ilk resmi maçna çkt. 0-0 biten karlamann rövan maçnda da süre alan Ozan, maçn uzatmalar ve normal süresi yine berabere bitince penaltlarda bir gol atsa da takm arkadalar penaltlar kaçrnca Bursaspor turnuvaya veda etti. O sezon Süper Ligde de Galatasaray ile oynanan ilk hafta maçnda görev yapan Ozan, takmnn kendi evinde 2-0 malup olmasna engel olamad.

Fenerbahçe

12 Austos 2015te 7.000.000 karlnda 5 yllna Fenerbahçeye transfer oldu.[9] 8 numaral formay tercih etti. Fenerbahçe ile ilk maçna ligin 2.haftasnda çaykur Rizespor karsnda çkt. Fenerbahçe formasyla ilk golünü bir UEFA Avrupa Ligi karlamas olan Molde FK maçnda atmtr.

Mill takm kariyeri

29 Mart 2016da, Avusturya ile oynanan hazrlk maçnda Türkiye formasyla Tufan.

lk kez Türkiye U-17 mill takmnn Azerbaycan 4-0 yendii mücadelenin tamamnda sahada kalan Ozan, ilk kez mill takm formasn giydi.

2016 Avrupa Futbol ampiyonas elemeleri öncesi 2014 Mays ve Haziran aylarnda yaplan kamp kadrosuna davet edilen[11] Ozan 25 Mays 2014 tarihinde rlanda ile oynanan maçn ikinci yarsnn banda Bilal KsannY erine oyuna girerek çkmtr.

03 Eylül 2014 tarihinde Danimarka ile oynanan hazrlk maçnn son dakikasnda oyuna girip ilk golünü atmtr. Maç bu golle Türkiye 2-1 kazanmtr.[13] Maçtan sonra ise Topu önüme aldm ve tam vuracakken Arda aabeyin sesini duydum. Sonra onun rahatlyla topa vurdum. Dar vurma hissi de vard içimde. Arkadan vur olum dedi ve topa dokunduum an vurdum zaten. Gönül rahatlyla vurdum. Biraz rakibe de çarpt ama Allah büyük ite yürü ya kulum deyince güzel eyler oluyor. Bana ans verdii için Fatih hocaya teekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yaptm düünüyorum. ifadelerinde bulundu.

ROJN HASPOLAT KMDR?

Ozan Tfann sevgilisi Rojin Haspolat kimdir sorusunun cevab olarak bildiklerimizi paylaacaz Kendisi Bilkent ve Bilgi Üniversitelerini bitirmitir. Rojin Haspolat sanat dergi editörlüünün yansra festivallerde organizatör olduu da söylenmekte.

Ana Sayfaya Git