Ferhat Göçer'le İlişki Durumu Çelişkide olan Ömür Gedik'ten flaş yeni yıl özrü gelişmesi! Ömür Gedik neden özür diledi! kimdir?

İlişki Durumu Çelişkide şarkısı ile piyasada birden yükselen Ömür Gedik, konserlerine yeni yılda da kaldığı yerden devam edecek. 2015 yılının kötü geçtiğini söyleyen Ömür Gedik, yeni yıldan geçen yıl için özür diledi. Ömür Gedik, barış için herşeyi yapmaya hazır olduğunu da ekledi. Yepyeni açıklamalarda bulunan Ömür Gedik kimdir?

Haberler 22.12.2015 - 20:15 Son Güncelleme : 22.12.2015 - 20:15

İlişki Durumu çelişkide şarkısı ile piyasada birden yükselen Ömür Gedik, konserlerine yeni yılda da kaldığı yerden devam edecek. 2015 yılının kötü geçtiğini söyleyen Ömür Gedik, yeni yıldan geçen yıl için özür diledi. Ömür Gedik, barış için herşeyi yapmaya hazır olduğunu da ekledi

2015 yılında sözlerini kendi yazdığı İlişki Durumu çelişkide adlı şarkıyla büyük bir başarı yakalayan Ömür Gedik, yeni yıla iki ayrı konserle girecek.

2015in son gecesinde Kıbrıs Girnedeki Backwoodda konser verecek olan Gedik, ilk uçakla İstanbula dönüp haftasonu Beylikdüzü Belediyesinin yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde sahnede olacak. 2015in acı ve mutsuzluklarla dolu bir yıl olduğunu söyleyen Gedik Yeni yıldan geçtiğimiz yıl yaşananlar adına özür diliyorum, dünyanın 2016da çok daha mutlu ve huzurlu bir yer olmasını umuyorum dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı, sanatçı ve hayvan hakları savunucusu, SİYAD (Sinema Yazarları Derneği) üyesi, HAçİKO Derneği (Hayvanları çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) kurucusu ve başkanı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Sabah Dergi Grubunda çalışmaya başlayan Ömür Gedik, 1993te Hürriyete geçti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümünde 1 sene okutmanlık yaptı. 1999 yılında Hürriyet Kültür Sanat Servisinde görev yapmaya başlayan Ömür Gedikin Hürriyet Kelebekte ağırlıklı olarak sinema üzerine yazılara yer verdiği bir köşesi vardır. [1] [2] Televizyonculuğa 2004te başlayan Ömür Gedik 1 sene boyunca tv8de sinema içerikli Stüdyo programını hazırladı ve sundu. 2005ten itibarenKanal Dde yayınlanan sinema programı Cinemaniayı hazırlayıp sunmaktadır. 2012 Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı Ömür Gedik tarafından yapıldı.

Ömür Gedik üniversite yıllarında kendi kurduğu grupla başladığı müzik hayatını Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yaptığı ilk maxi singleı Portakal, Orda Kal ile profesyonelliğe taşıdı.Halil Sezai ile seslendirdiği Paramparça o yılın en çok dinlenen ikinci şarkısı oldu. Bunun ardından ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano ile düet yapan ve İskender Paydaş ile çalışan Gedik gazeteciliğinin yanında sahne hayatına da devam ediyor.

2015 yılında çıkarttığı Hey Onbeşli ve Karşılaşma isimli single çalışmaları ile büyük beğeni toplayan Gedik, çeşitli festival ve etkinliklerde de sahne alıyor.

18. Kral Müzik Ödüllerinde HAçİKO projesiyle Kral Pop Özel Ödülünü aldı.Ömür Gedik, ödülü alırken yaptığı konuşmasında;

Anatole France, Bir insan bir hayvanı sevene kadar ruhunun bir kısmı uykudadır demiş. Ruhu uykuda olanları uyandırma çabamda bana destek olmaya devam etmenizi istiyorum. Bu ödülü sadece kedi ve köpekler için değil, tüylü tüysüz tüm hayvanlar için, hayvanseverler adına alıyorum dedi.[

Ömür Gedik ayrıca Tüketici Akademisi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Tüketici Zirvesinde Yılın En çok çalan Şarkı ödülünü aldı.

Ana Sayfaya Git