Flaş Flaş! Efsanevi futbolcu Mondragon intihar mı etti! Sorunları olan Mondragon'un sağlık durumu

Galatasaray ve Kolombiya Milli Takımı'nın eski kalecisi Faryd Mondragon'un "metabolik dengesizlik" teşhisiyle hastaneye götürüldüğü bildirildi. Mondragon son sağlık durumu! Mondragon, aşırı doz ilaçtan Valle de Lili kliniğine kaldırıldı. Eşiyle boşanma aşamasında olan Kolombiyalı efsanenin depresyonda olduğu belirtildi.

Haberler 13.01.2016 - 20:54 Son Güncelleme : 13.01.2016 - 20:54

Galatasaray ve Kolombiya Milli Takımının eski kalecisi Faryd Mondragonun metabolik dengesizlik teşhisiyle hastaneye götürüldüğü bildirildi. Mondragon son sağlık durumu

Kolombiyanın Cali kentindeki Valle del Lili Kliniğinden yapılan yazılı açıklamada, 44 yaşındaki eski futbolcunun sağlığının iyi durumda olduğu ve daha da iyiye gitmesinin beklendiği ancak her ihtimale karşı gözetim altında tutulduğu ifade edildi.

Mondragonun ailevi sebeplerden ötürü depresyonda olduğunu savunan Kolombiya basını ise 2014 FIFA Dünya Kupasının ardından aktif kariyerini noktalayan oyuncunun, kullandığı ilaçlardan aşırı dozda alarak intihara kalkıştığını öne sürdü.

Haberlerde, hastanede bulunan savcılık yetkilisinin Mondragonun intihar girişiminde bulunduğu iddiasını soruşturduğu paylaşıldı. Mondragonun aşırı dozda ilaç aldığının yapılan farklı testlerde de ortaya çıktığı iddia edildi. Ayrıca Mondragonun, Instagram hesabına yazdığı ama sonrasında sildiği mesajda Savunmama fırsat verilmeden başkalarının beni yargılamasından ve cezalandırmasından bıktım. Kendi mevcudiyetimin yargıcı olacağım ifadesini kullandığı belirtildi.

Güney Amerika ve Avrupada toplam 12 kulüpte forma giyen Mondragon, 2001-2007 yıllarında da Galatasarayda oynamıştı.

Mondragn, Deportivo Cali, Independiente Santa Fe (Kolombiya), Cerro Porteo (Paraguay), Argentinos Juniors, Independiente (Arjantin), Real Zaragoza (İspanya), FC Metz (Fransa), Galatasaray takımlarında forma giymiştir.

2001-2007 yılından arasında 6 sezon Galatasarayın kalesini korumuştur. 2001-2002sezonu başında kadrosu tamamen dağılan ve maddi imknsızlıklar yüzünden transfer yapamayan Galatasaraya küme düşen Fransız kulübü Metzden kiralanmıştır. Kulüp ertesi sezon bonservisini alabilmek için Beşiktaşla yarışa girmiş ve Mondragnnun bonservisini satın almayı başarmıştır. 6 sezonda takımıyla 2 lig ve 1 Türkiye kupası kazanmıştır.Özellikle birçok Avrupa maçında ön plana çıkmış ve Şampiyonlar Liginde 2 kez haftanın futbolcusu seçilmiştir. Türkiyeye nişanlısıyla çok çabuk uyum sağlayan Mondi sarı kırmızılı taraftarlarla duygusal bir bağ kurmuş ve Ali Sami Yende senelerce I love you Mondi tezahüratlarıyla çağrılmıştır

Dindar kişiliğiyle de ön plana çıkan kaleci maçlarda sürekli hac çıkararak ve dua ederek kameralara yansımıştır.

Ayrıca Florya personeli tarafından da çok sevilen kaleci dini bayramlardan önce personele yaptığı maddi yardımlarla uzun süre gündemde kalmıştır

Ana Sayfaya Git